Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Laatste dagen seizoen hoge skigebieden zijn diep winters

check ook eens

3 Reacties

  1. Joke, Riederalp schreef:

    https://www.matterhornparadise.ch/en/summer/summer-skiing De zomerskiliften zijn nog niet eens open! Er zijn nog genoeg winterliften open. Het is nog een hele klus om de zomerliften uit te graven! Wat een sneeuw!

  2. Ronaldo schreef:

    Leo liet ons al een beetje genieten van de mooie besneeuwde Alpen in de reacties onder het vorige bericht. De Alpen zijn prachtig op dit moment, ook vanuit de ruimte. Maar wat is sneeuw en wat is bewolking?
    Filtertje op de Modis satelliet et voila:

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.