Champery laatste dag van November

Wat een prachtige maand hebben we achter de rug! Meermaals kleurden de Alpen mooi wit en ook vandaag weer. Ontdek in deze post alle plaatjes van de laatste dag van november. Meerdere skigebieden opende vervroegd hun deuren, meermaals ontwaakten we met een nieuwe update vol sneeuw. En de kaarten zien er weer spectaculair uit! Hierboven nog een plaatje dat ik jullie niet wou onthouden vanuit Champéry.

Sit back and relax want hier weer prachtige beelden uit jullie favoriete skigebieden!

Laatste dag november belooft prachtig te worden

In St. Anton am Arlberg beginnen ze dit weekend aan het wintersportseizoen. De sneeuwkanonnen stonden deze ochtend al te blazen en het ziet er goed uit ginds! Inmiddels is het er ook hevig beginnen sneeuwen. Later volgen hier meer beelden over, hou onze facebookpagina in de gate!

Laatste dag November en de Alpen kleuren wit

In het Montafon ook hevige sneeuwval deze ochtend. Ferienhaus Mesa deelde dit prachtige plaatje op hun Instagrampagina. Dikke vlokken zoals je kan zien, wederom krijgt het Montafon een prachtig cadeau van Frau Holle.

Alpen kleuren wit op laatste dag van November

Verder deelde Silvretta Montafon ook nog onderstaand filmpje op hun facebookpagina! HEEEEERLIJK!
Indien het zou kunnen was ik volgende week al weg ;-).

De huidige situatie in Kitzsteinhorn ziet er ook alvast veelbelovend uit. Het is er hard werken om alle sneeuw op te ruimen.  We kunnen dit jaar toch echt beter noemen dan vorig.

Laatste dag November in Kitzsteinhorn 24296732_10160029090255393_1022031864489364350_n

Even richting Hintertuxer, ook deze gletsjer krijgt er weer verse sneeuw bij!

Hintertuxer op de laatste november dag

Ronaldo kan ook op beide oren slapen de volgende dagen want de Stubaier Gletscher had deze ochtend al een 40 centimeter aan nieuwe sneeuw! Momenteel is het er ook nog steeds aan het sneeuwen.

Stubaier gletscher

Verder nog sneeuwval in het Kleinwalsertal, dan ga ik altijd even kijken op de twitter van Hans Ter Braak (@Hansterbraak). Klik maar even hier als je hem wil volgen. Hij spreekt van een 25 centimeter die afgelopen nacht is gevallen. Een leuk plaatje hieronder van Hans!

Schermafbeelding 2017-11-30 om 09.53.12

Hou zeker onze facebookpagina in de gate want het beloofd een leuke dag te worden :)!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.