Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Kunnen we langer blijven hangen in Courchevel?

check ook eens

6 Reacties

 1. Marco schreef:

  Jullie genieten vast enorm!

 2. Cescia schreef:

  Heerlijk was het daar!!! 🙂

 3. Thomas schreef:

  Courchavel is tegenwoordig volledig overspoelt door oostblokkers met teveel geld. Het was ooit echt 1 van Frankrijks leukste bergdorpen, maar daar is nog maar weinig van over.
  De rodelbaan tussen 1850 en 1550 is nog wel altijd prachtig. In de avond draait daar de bakjeslift om je weer terug naar boven te brengen. Je kunt dus de hele avond door.

 4. Thomas schreef:

  *Courchevel

  • Cescia schreef:

   Hoi Thomas, wij hebben er geen gespot deze keer maar een kleine tip die wij hebben gekregen is om de maand maart/april te kiezen, dan zou het het minst druk zijn!

 1. 21 augustus 2017

  […] te mogen meemaken. Serieuze throwback hier, wil je het nog verhaal nog even nalezen? Kan gewoon hier! Deze foto komt van in November 2016. Helaas zag het er tijdens onze passage in december niet zo […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.