loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Krokusweek met wintersportweerman en zijn gezin op Rudolfshütte?

check ook eens

18 Reacties

 1. nils roos schreef:

  Klinkt mooi!
  Mijn vrouw skiet helaas niet, zal zij zich daar ook amuseren?
  Verder nog 3 kids en papa die heeeel graag naar de sneeuw wil!

 2. Harry van den Berg schreef:

  Ik zit dan al in Valloire, maar heb vorig jaar al zwaar overwogen daar te boeken. Inderdaad spotgoedkoop. Toen is het Kaprun geworden, waarbij het me opviel dat de kinderen (11 en 9) veel liever op de rustige Maiskogel dan op de gletscher aan het crossen waren. Volgend jaar dan maar? Vanavond eerst naar Winterberg, waar het er nu echt op gaat lijken. Kahler Asten is de 30 cm gepasseerd, more to come!

 3. Toine schreef:

  Klinkt goed en ziet er goed uit! Is daar ook skiles voor kinderen (en volwassenen) ?

 4. Andre Geurtsen schreef:

  Mmmm kleddernatte sneeuw in Rotterdam

 5. Happy H. schreef:

  He daar is de Rudolfshutte weer! Hajo, naar aanleiding van jou eerdere artikel hebben wij dit reeds geboekt. Met 5 volwassenen en vier kinderen zijn wij de Krokusweek van de partij. Als grote fan van deze site hoop ik een die dagen het glas met je te heffen!

 6. Evelyne schreef:

  Wij zijn er ook met onze 3 dochters, leuk!
  Ik heb trouwens al meerdere malen geprobeerd om contact te leggen met de skischool voor les voor onze meiden, maar ik krijg geen reactie terug. Enig idee/suggesties?

 7. Frans schreef:

  Is super daar, ik ben er er in de zomer van 2014 geweest.
  En Hajo wordt je nu gesponsord door een autobedrijf die ook sjoemeldiesels bleek te maken? 😉

 8. Harrie schreef:

  Ik ben er hajo

 9. qlubtempo schreef:

  Super!

 10. Happy H. schreef:

  @Evelyne,

  Leuk dat jullie er ook zijn. Wij zitten qua vakantie overigens in regio midden dus zijn er de eerste week. Wij hadden dezelfde problemen om in contact te komen maar hebben inmiddels de skilessen kunnen boeken. Het bleek een fout e-mail adres te zijn en ik heb hieronder de juiste voor jullie. Succes en misschien tot in de Krokus.

  ski-lederer@gmx.at

  Toni Lederer

 11. marijn schreef:

  Hajo,
  Ziet er goed uit. Wij zijn als gezin (ook met 6 -en) nog steeds op zoek naar de ideale plek om te skiën. Tot nu toe is dat Zell am see geweest. Is de foto met de stapelbedden je eigen foto? Lijkt een kamer voor 6-en….op de sites van de Nederlandse reisorganisatie s kan ik die nl niet boeken…..Dit jaar gaan we met z’n eind april naar val thorens. …..een volgende trip zou zomaar naar de rudofshutte kunnen zijn….

 12. PepH schreef:

  Grappig, in een ver verleden hier cursussen lawinekunde en bergredding gedaan. Eigenlijk niets gepland voor krokus (heb er al 3 weken opzitten), maar goed idee dus geboekt! Potje Tourskiën Hajo?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.