Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Koud is de nieuwe standaard in de USA

check ook eens

7 Reacties

 1. Leo schreef:

  Eind volgende weekend is de situatie complex (en nog ver weg); vol onzekerheden wat mij betreft. in de Europese oplossing van vanavond trekt die (2e) trog zoals Hajo zich vanmorgen afvroeg inderdaad het continent op en gaat die behalve kou en wellicht sneeuw voor Madrid wellicht veel sneeuw tot zeer laag brengen in vooral de Franse Alpen. Later verder naar kijken. Aanhoudend spannend in ieder geval!

 2. mja… allemaal erg leuk maar daar zijn wij Lage Landers niet veel mee, vandaag nog een Zwarte Ibis gespot in het lokale natuurgebied. Voor mij een signaal dat er nog niet meteen winterweer zit aan te komen. Deze vogel heeft Afrika en Azië als leefgebied, regio’s waar het meestal erg warm en droog is.
  Maar goed, wie toevallig in de buurt is moet maar eens een bezoekje brengen, lijkt mij erg gaaf !
  http://www.hln.be/hln/nl/1901/reisnieuws/article/detail/2108712/2014/11/01/s-Werelds-eerste-hangbrug-die-bergtoppen-met-elkaar-verbindt-is-fenomenaal.dhtml

 3. snowman schreef:

  Mooie plaatjes zeg! In Amerika/canada worden ze er wel een beetje gek van kan ik me indenken. Machtig!

 4. Jochem schreef:

  Dus, conclusie is dat het weer ongelooflijk winters/koud wordt in Amerika en wij hier weer met de kwakkelwinter ’14-’15 achter gaan blijven?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.