Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Zondag sneeuw en daarna licht föhnig

check ook eens

18 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Top dat je na lange pauze weer een weerbericht meepikt! Ben je op werk nog aan het snorkelen? Morgenvroeg een live weerberichtje uit Valle d’Aosta van mijn hand. Ik ga nu Courmayeur eens onveilig maken. Daar heb je dan tijd voor als je zulke toffe collega’s hebt!

  • Ronaldo schreef:

   Ja…nog steeds aan “het snorkelen” idd. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, toch?. Moet wel weer ff inkomen hoor.
   Doe er van de week nog wel 1, want was eigenlijk nog niet klaar.
   USA weet je nog wel 😉 Gebeurd ook het e.e.a. hoor.
   Veel plezier in Courmayeur!

  • Leo schreef:

   Eens met Hajo, topbericht(en!) Ronaldo!

 2. Hajo schreef:

  O ja: ik heb nog een formulier gemaakt voor aanmelding wintersportweeran skitrip naar Aosta! Zie: https://www.wintersportweerman.nl/skitrips/genieten-zillertal-arena-1-tm-4-april-ga-mee/

 3. Jeffrey1979 schreef:

  Di is echt niet de winter van het salzburgerland.

 4. joost amsterdam schreef:

  Tsjaad helemaal blij word ik toch niet als er niet veel van de winter in Europa overblijft door de straalstroom die (weer) eens de verkeerde kant uitdraait. Nou ja ik ga a.s. donderdagavond schaatsen in het Olympisch stadion. Ik hoop dat het dan niet regent.
  Positief blijven….

 5. Robbie schreef:

  Morgen de Brenner over richting Val Gardena, als het lukt post ik wat pics..

 6. Frederic schreef:

  Welkom terug @Ronaldo! Goed zo.
  Meteen iets om in het oog te houden de komende tijd. Staat al enkele dagen op de kaarten.
  Volgende week vrijdag. Grote kans op stormweer in de LL door kleine kanaalrat.

  • Ronaldo schreef:

   Dank Frederic.
   De laatste tijd niet veel tijd gehad om de kaarten te bestuderen. En eigenlijk heb ik ook niet alle berichten gelezen door tijdgebrek. Kanaalrat gezien….alleen bij GFS. Ec doet niet mee. Wel een stevig windveld. Morgen nog eens kijken. Ook naar GEM en UKMO. Denk geen storm.

 7. Frederic schreef:

  stormkansen nog steeds aanwezig in ochtendruns

  • Arjan Ehlert schreef:

   Mooi bericht Ronaldo! Ja dat kanaalratje even in de gaten houden zit er inderdaad meerdere runs in. Maar wanneer krijgen we nu eens een omslag naar een noordelijke stroming? Met de bekende Winterse buien of moeten we daar tot in maart mee wachten. Ik vind die mooie polaire luchten schitterend en dan hebben we meteen 2 vliegen in een klap want dan zouden we een mooie Nordstau krijgen in de Alpen, maar ik zal wel verder gaan met dromen hoor:)

 8. Kees (mod) schreef:

  Lekker bericht Ronaldo! Welcome back!! 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.