Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Komt er een enorme zuidkantdump na de noordstuwing?

check ook eens

12 Reacties

 1. Sjors schreef:

  Ze hebben het hier over heel veel regen in de loop van de week tot minimaal 2300 m. hoogte. Vannacht trouwens 1- 2 cm sneeuw gevallen. Zon breekt door !

 2. Daniël (Heerhugowaard) schreef:

  Nee, klaar nu in de LL met winterse perikelen. Nu willen we lekker voorjaar met aangename temperaturen, lekker in de tuin aan de gang en genieten van het zonnetje zonder jas. Vanaf november/december mag de Russische beer zich weer uit gaan rekken en langzaam onze kant op komen om de LL stevig in zijn greep te houden met geselende oostenwinden en ruige sneeuwjachten……

  • Patrick schreef:

   Volledig akkoord . Ik ben het zoo beu die te koude temperaturen die telkens maar weer voorspeld worden . Het heeft nu echt wel lang genoeg geduurd . Op naar temperaturen van 15 a 17 ° . Maar helaas ik vrees dat de weerkoningen wat anders in petto hebben . Zou wel eens een zeer lang te koud en nat voorjaar kunnen worden .
   Hopelijk heb ik het helemaal verkeerd en worden we spoedig verwend met lekkere temperaturen. Afwachten.

 3. Joke, Riederalp schreef:

  Vandaag mooiste dag tot nu toe van het seizoen! Terrassenweer en de sneeuw bleef zelfs beneden tot het dorp uitstekend! En natuurlijk leve de zomertijd!

 4. Filzmooser schreef:

  Veel plezier in Filzmoos Hajo…..

 5. Geert schreef:

  Nu we een te koud voorjaar beleven heeft de VRT in zijn journaal er nog maar es voor gekozen de opwarming van de aarde erin te gooien…en dat het voorjaar steeds vroeger begint..allerhande vogel- en boomsoorten dreigen te verdwijnen. Ook het grillige karakter van het weer…zacht in januari en te koud in februari en maart zijn allemaal toe te schrijven aan de opwarming. Enfin…kort samengevat…als je witlof dreigt aan te branden zal het ook aan de klimaatopwarming liggen. Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

  • Roy schreef:

   Eens Geert. Er wordt overal een theorie aangekoppeld die altijd wel ergens zou kunnen kloppen. Heel slim want je kunt zo ook nooit hard maken dat het niet klopt mocht je er je twijfels over hebben. Ik heb ook grote twijfels over wat we voor waar aannemen en ik betrap mezelf er ook op steeds minder aan te nemen als waar en sceptisch geworden ben ten aanzien van meerdere en andere dingen. Het gevaar loert dat je daardoor een achterdochtig mens lijkt te worden voor je omstanders. Wil je dat vraag je jezelf dan weer af. Het blijft allemaal ingewikkeld..

 6. Geert schreef:

  Of het nu morgen -30° wordt of +40°…alles is de schuld van de opwarming. Zou er een openbare omroep es het lef hebben een open en objectief debat te voeren tussen wetenschappers die elk vanuit een andere invalshoek bekijken. Neen hoor…eenzijdige berichtgeving rules!!!!

 7. getjo schreef:

  het komt zoal het komt en het is zoals het is en hier in sankt anton hebben we eind maart TOP condities vandaag

 8. Jeroen schreef:

  Oost Europa heeft oranje sneeuw tegenwoordig.
  https://instagram.com/p/Bgq1JYjBGJQ/?utm_source=ig_embed
  Zoals Ronaldo deze week de mooie NASA foto’s liet zien van het woestijnzand dat de Middellandse zee is overgewaaid, zie hier het resultaat.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.