Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Komende week geweldig weer in de Alpen

check ook eens

4 Reacties

 1. Matthijs (Sliedrecht) schreef:

  @ronaldo, kan je zelf niet mee als begeleider? Er moet ook iemand het weer in de gaten houden voor zo’n groep 🙂
  Mooie reisdag maandag wanneer ik vanaf Salo (Gardameer) weer naar NL reis. Doet altijd wel weer erg zeer wanneer ik de bergen achter mij laat. Soort van heimwee 🙂
  Eerst nog maar eens heel veel genieten dus

 2. Paul A Club 1989 schreef:

  Ho-ly mo-ly Ronaldo grijp je pen…zowat elke lel van een onweersbui die vanuit West Afrika de zee op trekt is raak!!! Die Helene! Was een paar dagen geleden nog een stipje. Dat wordt stormpje gluren ipv pluimstaren! Fijn weekend. https://www.nhc.noaa.gov/

 3. Spyfromthesky schreef:

  Ja, wederom uitstekend weer. Vanmorgen nog even lekker fris met hardlopen. Maar gewoon zonovergoten in Dordrecht. Nu staat er nog een redelijk windje. Een redelijk weekje krijgen we weer voor de zonnepaneelhouders.

  Nee, weermannen hoor je niet zo vaak spreken over redelijk veel zon voor de komende 5 dagen. Maar ja, zonnepanelen heeft volgens mij een positieve bijdrage (lees rendement) voor het geïnvesteerde bedrag. Dat was voor mij eigenlijk de reden om ze aan te schaffen. En als andere vinden, ik ben daar zelf niet zo van overtuigd, dat dit bijdraagt aan de CO2 en het terugdringen wegen allerlei rampscenario’s, nou prima dan toch.

  De club van Rome, opgericht in 1968, vindt van zich zelf dat veel voorspellingen gedaan in 1972 al zijn uitgekomen. Ach een club die verbonden is met een vreselijk instituut als de VN, dan weet je eigenlijk al genoeg. Ik schat in dat het gehalte van de club van Rome nogal links is. Ook wijlen Joop den Uyl zat destijds in de club. Als ze nog bestaand zullen ze dan nog een feestje hebben dit jaar?!

  Ach zure regen hebben we ook overwonnen. Of was zure regen een hoax? Ed Nijpels zei in 1989 dat onze bossen niet meer te redden waren. Nee, niet alles in het milieu is pais en vree. De plastic soep in de oceanen en ons gedrag hierin, dat zijn wel zaken de getopt zou moeten worden.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.