De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een waar paradijs voor de beginnende en gevorderde wintersporter.

Komende nacht dan eindelijk (?) de eerste vorst, morgen regen en stormachtig, kou voor de Benelux vanaf volgend weekend?

check ook eens

5 Reacties

 1. MvB schreef:

  Waarom wijkt deze temperatuurkaart zoveel af van de temperatuurkaart van het KNMI van exact hetzelfde moment?
  KNMI komt niet lager dan 5,9 graden

 2. Leo schreef:

  Ai, ik was er al een klein beetje bang voor.. twijfelde nog. Dit schept verwarring. De kaart die ik gebruik laat “live” de laagst geregistreerde minima zien (dat was rond 18h40 trouwens), niet de actuele temperatuur.
  Ik pas het even een beetje aan..

 3. snowfever schreef:

  De spanning wordt op deze manier wel opgebouwd. Laat de winter maar komen! Ik lees jullie berichten sinds deze zomer toen ik toevallig op deze site terecht kwam. Echt heel leuk om te volgen en gelukkig zijn er meer weerfreaks ( op een goede manier natuurlijk) zoals ik die niet kunnen wachten tot de eerste sneeuw valt. Heeft iemand hier nog een tip voor een wintersportgebied voor wandelaars? Door een blessure mag ik niet meer op de lange latten staan, maar ik ben wel een actieve sporter en wil niet in zo’n suf vakantieoord terecht komen. Alvast bedankt!

 4. Leo schreef:

  Vooralsnog valt het idee door de buien -die geclusterd weer verder trokken dan ik inschatte- wat in het water. Toch beter in de modelberekeningen dan beweerd? Maar, het echte afkoelwerk moet nog komen.
  Hier trouwens de nieuwe “pluim”. Nu wat minder oplossingen die koud gaan. Toch acht ik het (nog) niet kansloos. Maar wat een regen opnieuw, morgen en donderdag!

 1. 5 november 2013

  […] de kansen op doorbreken van de WC? En is er al zicht op de eerste nachtvorst in Nederland die we zoals Leo in detail heeft gevolgd ook vannacht niet haalden. Bijna wilde ik schrijven over de polair-arctische uitbraak aan het […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.