Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Komende nacht dan eindelijk (?) de eerste vorst, morgen regen en stormachtig, kou voor de Benelux vanaf volgend weekend?

check ook eens

5 Reacties

 1. MvB schreef:

  Waarom wijkt deze temperatuurkaart zoveel af van de temperatuurkaart van het KNMI van exact hetzelfde moment?
  KNMI komt niet lager dan 5,9 graden

 2. Leo schreef:

  Ai, ik was er al een klein beetje bang voor.. twijfelde nog. Dit schept verwarring. De kaart die ik gebruik laat “live” de laagst geregistreerde minima zien (dat was rond 18h40 trouwens), niet de actuele temperatuur.
  Ik pas het even een beetje aan..

 3. snowfever schreef:

  De spanning wordt op deze manier wel opgebouwd. Laat de winter maar komen! Ik lees jullie berichten sinds deze zomer toen ik toevallig op deze site terecht kwam. Echt heel leuk om te volgen en gelukkig zijn er meer weerfreaks ( op een goede manier natuurlijk) zoals ik die niet kunnen wachten tot de eerste sneeuw valt. Heeft iemand hier nog een tip voor een wintersportgebied voor wandelaars? Door een blessure mag ik niet meer op de lange latten staan, maar ik ben wel een actieve sporter en wil niet in zo’n suf vakantieoord terecht komen. Alvast bedankt!

 4. Leo schreef:

  Vooralsnog valt het idee door de buien -die geclusterd weer verder trokken dan ik inschatte- wat in het water. Toch beter in de modelberekeningen dan beweerd? Maar, het echte afkoelwerk moet nog komen.
  Hier trouwens de nieuwe “pluim”. Nu wat minder oplossingen die koud gaan. Toch acht ik het (nog) niet kansloos. Maar wat een regen opnieuw, morgen en donderdag!

 1. 5 november 2013

  […] de kansen op doorbreken van de WC? En is er al zicht op de eerste nachtvorst in Nederland die we zoals Leo in detail heeft gevolgd ook vannacht niet haalden. Bijna wilde ik schrijven over de polair-arctische uitbraak aan het […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.