Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Komeet C/2019 Y4 ATLAS is leuker om te volgen dan Covid-19

check ook eens

17 Reacties

 1. Steven schreef:

  Inventer of email? Email bestond al vroeger hoor… namelijk in de jaren 60 en in 1971 op de manier hoe wij het min of meer kennen met het “@“ symbool.
  Btw: Meneer Shiva is running for the senate, dit is puur politiek spel en stemmingmakerij. Lijkt mij nu niet iets om als betrouwbaar te markeren!

  • Hajo schreef:

   Heb je de gegevens bestudeerd? Heerlijk altijd om iets te bestrijden zonder eerst te lezen wat je wilt bestrijden. Shiva claimt de eerste te zijn die een copyright had op een volledig systeem van e-mail (en dat hij de eerste was die het zo noemde) inclusief inbox, outbox, draft folder, cc etc etc. De hele rimbam. De documenten geven hem gelijk. Ik zou zeggen bestudeer het eens en kom dan terug. Grappig ook dat Shiva beschrijft hoe hij door het slijk gehaald is toen Time het artikel met alle bevindingen publiceerde. Mensen schieten dan net als jij met losse flodders uit de heup.

 2. Paul A Club 1989 schreef:

  Ja mijn hart als sterrenkunde&kosmologie-junk gaat sneller kloppen….mijn (besloten)clublieden van Club1989 zijn vol in actie deze dagen.
  Leuk bericht Hajo, swso!

 3. Paul A Club 1989 schreef:

  hier nog een leuke link waar je deze parel in het helal kan volgen:

  https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2019%20Y4;old=0;orb=1;cov=0;log=0;cad=0

  en 1 AU is hier de afstand tussen de Aarde en de zon.

 4. Martijn sonnenberg schreef:

  die amerikaan komt redelijk kwakzalverig over met zijn vitamine regime

  • Roland Bodegraven schreef:

   Nogal he, en volgens mij zijn de vitamines allang debunked om een virus te bestrijden. Weerstand is dan weer wat anders natuurlijk.

  • Hajo schreef:

   Study! Don’t judge…

   • Rick schreef:

    Lees wetenschappelijke literatuur ipv schemerige berichten op de virtuele dorpspomp die internet heet! O nee, wetenschap is één groot complot….

    • Wim schreef:

     Pathetisch, hoe keer op keer kwakzalvers opstaan die het beter menen te weten, drijvend op narcisme en domheid. Met een opper-kwakzalver als president in de VS ziet de toekomst er daar gitzwart uit. Reality has arrived.

  • Misschien moeten jullie dan maar eens een studie of artikel publiceren over vitamines @Martijn sonnenberg & Roland Bodegraven.
   Neem dan ook in één keer het klimaat en de covid-19 crisis mee, als jullie dan toch bezig zijn…

 5. nils schreef:

  Even druk maken over wat anders…
  Ik zag net het weerbericht van het nos 8 uurjournaal.
  Het beginpraatje over de stikstof was tenenkrommend. De beste man vergeleek het weer van de afgelopen dagen met 23 tot 27 februari 2019. Dezelfde omstandigheden zei hij “ook zuidoostenwind” … Toen waren het 5 zeer zachte dagen met heel weinig wind uit het Zuidoosten, de afgelopen dagen steeds een stevige Noordoosten wind. Gek he dat de stikstofhoeveelheid maar vooral de verdeling heel anders is!! Beetje jammer dit soort propaganda tussendoor!

 6. OpAart schreef:

  Wat te doen in deze interessante tijden en je woont in Oostenrijk, waar de maagdelijke pistes lokken. Dan ga je toch boven gezellig picknicken?
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1585384423.jpeg[/img]

 7. OpAart schreef:

  Over ruim een week >20 °C ?
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1585384780.jpeg[/img]

  Eerst morgen, zondag. Met een krachtige noord-oosten wind, 5 °C, zal de gevoelstemperatuur -3 °C zijn.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.