Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Knijp in je arm vandaag of je droomt want wij zijn enorme mazzelaars

check ook eens

12 Reacties

 1. Roy schreef:

  Voorlopig is het gewoon zwaar bewolkt hier en ook afgelopen weekend met 16 a 17 graden is voor september niet om te juichen. Maar ja misschien moeten we er maar blij mee zijn als je naar de voorspellingen voor de Spaanse Costa’s kijkt! Maarrrr ik zit er al klaar voor… Je hebt het zelf spannend gemaakt met al je aftellende berichten! 😉

 2. carl schreef:

  jij niet alleen Roy. Ben al ieder uur komen kijken.

 3. Mooie vooruitzichten en weer een erg leuk artikel !

  Dank je wel Kirsten om dit mooie zomerweer mee te brengen vanuit zuid Frankrijk… 😛
  Maar ondanks het mooie weer raak ik nog steeds niet opgewarmd, zonnig en 18°C met een NNO wind erbij is nog steeds geen 25°C zuiderse warmte. 😉
  Komende dagen maar eens het bos en lokale natuurgebied opzoeken, op zoek naar fotogenieke paddenstoelen.

  Prettige dag @ iedereen.

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Als komende zondag de wind op tijd uit het zuiden tot zuidoosten komt, dan is 23 graden zeker mogelijk. Zaterdag aan het einde van de middag kan het 20 graden worden.

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Ja komend weekend zou zo maar een toppertje kunnen worden… De Canadian chairs en het zonnebed laat ik dan ook nog maar ff staan…

 5. Roland Bodegraven schreef:

  Spanning is niet meer te doen hiero!!!

 6. Mark (breda) schreef:

  Kom op met die voorspelling. Of zijn de cijfertjes van het weer vandaag nog dusdanig van invloed dat je die mee wilt nemen?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.