Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Klimaat: in Kitzbühel wordt het al 20 jaar lang steeds kouder

check ook eens

9 Reacties

 1. Eric schreef:

  Top bericht en ik kan er zeker over mee praten……kom er al ruim 20 jaar en moet altijd uitlegen dat je er prima in de winter kan skieen….hoogte zegt hier niet zo heel veel. Altijd sneeuw genoeg….

  • Nick (Afkoeling) schreef:

   Leuk bericht inderdaad.
   Kom er ook vanaf 1992, ook altijd kunnen skieen.
   Beste jaar was 1999, toen was mijn dochter 0 en lag er in het dal bijna 2 meter 🙂
   Slechtste jaar was 2007, toen waren er echt sneeuwpaatjes gemaakt tussen de pistes.
   Maar heb toen toch nog heerlijk kunnen skieen op de hoofdpistes.

 2. Jeroen Elferink schreef:

  Interessant ! Ook ik kan meepraten, kom me hele leven al in Brixen im Thale (8km van Kitzbuhel). Vooral de laatste winters is het er alles behalve klagen, met winter 2011/2012 als uitblinker met bijna 2m sneeuw op de camping in Brixen.

 3. Hajo schreef:

  Heb in het midden van het artikel mijn analyse nog wat uitgebreid…

 4. Stefan Kaptein schreef:

  En ook ik kom al vanaf mijn tweede levensjaar (dus nu al 38 jaar) in Westendorf en Brixen im Thale. Ken daar eigenlijk ieder plekje wel en het blijft een leuk skigebied.
  En er zijn winters geweest dat het behelpen was met de sneeuw, maar over het algemeen kan ik de mening delen dat het de laatste jaren steeds beter wordt.
  Nu hopen op weer zo’n topseizoen en dat er weer veel sneeuw gaat vallen.
  Ik heb in ieder geval een bivakmuts aangeschaft voor mijn werk hier op zee.
  Vorige winter vroren mijn oren en wangen bijna kapot als ik een helikopter moest afhandelen, dus nu maar voorzorgsmaatregelen genomen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.