Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Kleinwalsertal roept burgers en gasten op geen vuurwerk te knallen

check ook eens

13 Reacties

 1. JanVanSoest(soesja) schreef:

  Prima initiatief!

 2. joke,riederalp schreef:

  Zouden ze overal moeten doen! Hier doet de gemeente het ook op één plaats en dat is zo’n mooi vuurwerk dat alle pijlen van toeristen in het niet vallen dus iedereen stopt er snel mee.Elk jaar minder gelukkig. (Wel wat oa sterretjes begin van de avond voor de kleintjes)Ik weet dat in st Moritsz iedereen naar het meer gaat (met fles champagne) en daar wordt ook iedereen getrakteerd door een prachtig vuurwerk van de gemeente. Een meer dan welkom initiatief……

  • Hans schreef:

   Steek al jaren geen vuurwerk af…. zonde van geld en milieu. Ga ervan (extra) uit eten (tijdens wintersport).

  • joke,riederalp schreef:

   Nog een voordeel om niet overal te knallen…….volgende dag geen vieze mist/smog op de piste. Hier zie je overigens wel iedereen z’n troep opruimen na afsteken van vuurwerk op een paar toeristen na en die krijgen het wel te horen.haha

   • JanVanSoest(soesja) schreef:

    In deze tijd van stikstofcrisis, co2 enz. is het van de gekke dat dit nog mag en gebeurt. Weg met die herrie en vervuiling! Groen links hoor je er niet over…..te gevoelig denk ik!

 3. Willem schreef:

  Fantastisch initiatief. Zouden ze overal moeten toepassen. Weg met al die herrie en troep.

  • Marc schreef:

   Hoezo overal?? Ja mag de ander ook wel zijn plezier gunnen hoor, die ene dag per jaar kom op zeg!

   • nils schreef:

    Klopt Marc… Als het die ene dag zou zijn. Jammer dat er al volop bommen afgaan en kinderen met Lidl, action e.d. vuurwerk lopen!
    Maarja, regels zijn er genoeg maar mensen die het controleren niet.

    • Frank schreef:

     Lidl vuurwerk is cat1 vuurwerk en mag het hele jaar afgestoken worden. Maar dit knalt amper. Geluid Overlast hiervan is vrijwel onmogelijk. Tja ik vind t geweldig om
     één keer in t jaar vuurwerk af te steken. En de mensen die tegen zijn vanwege het milieu, vraag ze eens hoevaak ze vliegen. Tja elk gedrag valt in balans wel tegen elkaar weg.

    • Marc schreef:

     De overlast van illegaal vuurwerk dat is wat er voornamelijk overheerst al weken of zelfs maanden voor oud & nieuw, dus scheert men maar meteen AL het vuurwerk over 1 kam. Dat vind ik zo’n onrecht! Oftewel diegenen hebben totaal geen verstand van vuurwerk..

     • Mark (Breda) schreef:

      Eens Marc. Als ze gaan verbieden is het weer vooral de echte liefhebber die moet boeten. De rotzakken en rotzakjes met illegale bommen pak je daarmee amper.

      De betutteling regeert momenteel en hopen dat vuurwerk er geen slachtoffer van wordt. Dan is voor mij oud&nieuw dood…

   • Willem schreef:

    Het grote probleem is dat het niet bij een dag blijft. Daarnaast is het troep wat de lucht in gaat en troep wat weer naar beneden komt.

 4. lex schreef:

  Als je met 100.000den auto s de autobahn uitknalt om voor je plezier te gaan wintersporten moet je ook niet zo moeilijk doen om die paar minuten vuurwerk lijkt mij ??

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.