Wie Hans ter Braak volgt die weet sowieso al hoe mooi Kleinwalsertal is en ik moet dat ook hier nog eens benadrukken. Het is een schitterende Oostenrijkse enclave in Zuid-Duitsland en de zomer is er minstens zo mooi als de winter. En nu in Nederland het leven weer iets normaliseert zijn ze in Kleinwalsertal al verder. Hotels en restaurants zij open. Natuurlijk zijn er nog wat speciale maatregelen, maar er is ook een speciale garantie.

Wandelen blijft toch de ultieme zomerbezigheid in de Alpen. Hoe zeer ik ook moet benadrukken dat ook tandemvliegen weer tot de mogelijkheden behoort. Met mondkapje. Dat wel. Verschillende accommodaties in het dal bieden nu samen een speciale flexibiliteitsgarantie: tot zeven dagen van te voren zonder kosten annuleren, tot op het laatste moment de mogelijkheid naar een later tijdstip te verschuiven met doorzetten van een eventuele aanbetaling. Lees het hier. Geen bijzonder weer nieuws vandaag.

Categorieën: Kleinwalsertal

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

42 reacties

Gesloten voor reacties.