Wie Hans ter Braak volgt die weet sowieso al hoe mooi Kleinwalsertal is en ik moet dat ook hier nog eens benadrukken. Het is een schitterende Oostenrijkse enclave in Zuid-Duitsland en de zomer is er minstens zo mooi als de winter. En nu in Nederland het leven weer iets normaliseert zijn ze in Kleinwalsertal al verder. Hotels en restaurants zij open. Natuurlijk zijn er nog wat speciale maatregelen, maar er is ook een speciale garantie.

Wandelen blijft toch de ultieme zomerbezigheid in de Alpen. Hoe zeer ik ook moet benadrukken dat ook tandemvliegen weer tot de mogelijkheden behoort. Met mondkapje. Dat wel. Verschillende accommodaties in het dal bieden nu samen een speciale flexibiliteitsgarantie: tot zeven dagen van te voren zonder kosten annuleren, tot op het laatste moment de mogelijkheid naar een later tijdstip te verschuiven met doorzetten van een eventuele aanbetaling. Lees het hier. Geen bijzonder weer nieuws vandaag.

Categorieën: Kleinwalsertal

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

42 reacties

Gesloten voor reacties.