Schaatsen, het is al lang geleden bij mij, misschien moet ik ze gewoon inladen wanneer we naar het Kleinwalsertal reizen. Sinds deze winter kan je na het skiën nog even op de schaatsbaan met het hele gezin. Of wat dacht je van een leuke wandeling op één van de wandelpaden?  Kennen jullie trouwens Burmi al? 

Met de hele familie de schaatsbaan op

In Riezlern kan je sinds deze winter dus de schaatsen aan na een dagje op de piste. Je kan hier dagelijks terecht tussen 16h en 20h. Verfrissing vind je aan de bar naast de schaatsbaan. Heb je zelf geen schaatsen of geen zin om deze nog te laten slijpen, dan huur je hier gewoon een paar. Stel dat het weer het echt laat afweten, dan kan je ook nog naar Oberstdorf daar heb je een overdekte ijsbaan. Kijk maar even hier!

schaatsen met de hele familie

Wandelpaden om te ontdekken met de familie

Vanaf een jaar of 8 kan je met de kinderen de lift omhoog in Ifen om het Grottesackerplateau te ontdekken. De maanden januari, februari, maart en april zijn hier top, heel veel zonuren, makkelijke wandelpaden en je kan de kinderen makkelijk in de gaten houden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in het bergstation Hahnenköpfle een sleetje te huren! Pret verzekerd.

wandelpaden in het Kleinwalsertal

De meeste skioorden hebben een mascotte, in het Kleinwalsertal kunnen de kids zich amuseren met Burmi! Er is zelfs een hele wandeling die in het teken staat van deze marmot. Tijdens de Burmi puzzel wandeling los je vragen op terwijl je de mooiste omgeving ontdekt. Vertrekpunt het Walserhaus in Hirchegg.

Zijn jouw kinderen ook nog fan van dieren? Dan moet je zeker even richting het Eberlehof wandelen. Kinderen kunnen niet enkel genieten van de sneeuw, maar ook van de aanwezigheid van paarden, schapen, zwijntjes en konijnen. Voor de ouders is er natuurlijk wat lekkers voorzien om even te genieten van de rust in deze prachtige omgeving.

Ook een aanrader om even te ontdekken is de Sonna Alp, neem de stoeltjeslift in Heuberg en ga hier voor de gigantische portie Kaisersmarren!Een echte aanraden. Denk je al na over een verblijf? Dan kan je zelfs bij enkele Nederlanders logeren, lees maar even hier!!!!

 

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.