Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Kleinwalsertal, een sneeuwzeker topbestemming

check ook eens

1 Reactie

  1. Klasie schreef:

    Kleinwalsertal is echt een aanrader; zijn er twee jaar achter elkaar geweest. Eerste jaar lag er in onze optiek bijzonder veel sneeuw maar de appartementshoudster klaagde over lage sneeuwhoogte van dat jaar;) zegt genoeg over de voortreffelijke sneeuwzekerheid. Nauwelijks wachttijden bij de liften. En via de A7 ook nog eens erg makkelijke bereikbaar

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.