Kitzsteinhorn: tussen zomer en winter...

Kitzsteinhorn: tussen zomer en winter…

De winter is nog maar nét voorbij, maar aan alles merk je dat het tussenseizoen is aangebroken. Een tussenseizoen dat Zell am SeeKaprun eigenlijk nauwelijks kent, want wij hebben hier natuurlijk de ‘altijd witte’ Kitzsteinhorn. En dan zijn zonnige dagen in april gewoon de mooiste skidagen van het seizoen, ja echt waar, deze dag zit in de top 3 beste skidagen seizoen 2014-15. Eigenlijk snap je gewoon niet dat niet meer mensen nu (nog even) een skivakantie boeken in plaats van in januari. Zeker op deze hoogte heb je nu gewoon super sneeuw en met het zonnetje er bij…beter kan niet! Genieten op en top.

Gisteren was zo’n dag: super sneeuw, zonnetje en temperaturen in het skigebied tussen 0 en -5 graden. Kan het nog beter? Ja! Op deze dagen tussen ‘winter en zomer’ heb je de pistes bijna voor je alleen. Perfecte condities tot einde dag. Probeer het volgend jaar eens uit 😉

kitz2

Kan het beter?

kitz3

Gletsjer-plateau op het Kitzsteinhorn

kitz4

In het dal is het al groen, maar hier boven kan het niet beter

kitz5

Wie o wie ziet de golfers beneden?

kitz6

Perfecte trainingspiste

 

kitz7

Lekker zonnen op het terras van de Krefelderhütte met fenomenaal uitzicht. Heerlijk

kitz8bewerkt

Perfecte pistes…

kitz9

Ook buiten de pistes aardige condities! 😉

 

kitz9a

Vriendelijke Föhnwolkjes

kitz9b

Ook het snowpark, voor de liefhebbers, in uitstekende conditie!

kitz9c

Een prachtig tapijtje 🙂

kitz9d

Wat een dag!


Valentijn

Valentijn Hubers woont in Zell am See Kaprun waar hij met zijn vader Nederlanders en Belgen begeleidt in de zoektocht naar een (vakantie)woning in Oostenrijk, middels het in aankoop gespecialiseerde bedrijf Alpendreams. Verder is hij een groot wintersport- en bergliefhebber.

13 reacties

Gesloten voor reacties.