Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Kitzbüheler Alpen als eerste open en doet meteen mooie aanbieding

check ook eens

8 Reacties

  1. Menno schreef:

    Ik weet niet of het al gemeld is op de site maar er schijnt sprake te zijn van een Sudden Stratospheric Warming (SSW). Vorig jaar is hier ook al keert een keer aandacht besteed. Kan het zijn dat dit verschijnsel ons nu een koude periode gaat opleveren?

  2. Derso schreef:

    Hajo, gaan we je nog iets vaker zien op je eigen site of niet?

  1. 30 oktober 2016

    […] er ook vaak interessante aanbiedingen die je vakantie goedkoper maken, lees hier meer over in dit artikel. Blijf dus zeker lezen en raak overtuigt om deze prachtige regio te […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.