detail-skifahrer-vor-winter-bergkulisse-in-den-kitzbueheler-alpen

De Kitzbüheler Alpen zijn er weer in geslaagd afgelopen weekeinde al enkele pistes te openen. En dan praat je dus over een skigebied waar geen gletsjer te vinden is. Laten we eerst eens genieten van de video van afgelopen weekeinde op de Resterhöhe!

Waar komt al die sneeuw vandaan? Moeder natuur heeft zeker een handje geholpen de afgelopen dagen, maar het meeste komt uit een groot sneeuwdepot.

sneeuwdepot

Dat is toch wel weer een prestatie van formaat om met sneeuw van vorige winter zo’n openingsweekeinde te kunnen garanderen. Het skigebied met honderden kilometers piste staat er dan ook om bekend dat zelfs in extreme omstandigheden nog keihard gewerkt wordt aan optimale pistecondities. Informatie over de geopende pistes, de actuele sneeuwcondities en top-aanbiedingen voor uw perfecte skivakantie is de hele winter te vinden op www.kitzalps.com/sneeuw.

detail-rast-in-huette-bei-kaffee-und-tee-kitzbueheler-alpen

Als jij nu denkt: ik zou hier ook wel eens willen skiën komende winter, maak dan gebruik van een speciale aanbieding: het „Schnee(s)pass-Package“ bestaande uit:

  • 3 overnachtingen
  • 2 daagse skipas
  • 10 % korting bij skischolen + skiverhuur
  • Prijs per persoon inclusief halfpension:

in een 4* hotel vanaf € 206,–
in een 3* hotel vanaf € 188,–

detail-skifahren-in-den-kitzbueheler-alpen-1


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

8 reacties

Gesloten voor reacties.