detail-skifahrer-vor-winter-bergkulisse-in-den-kitzbueheler-alpen

De Kitzbüheler Alpen zijn er weer in geslaagd afgelopen weekeinde al enkele pistes te openen. En dan praat je dus over een skigebied waar geen gletsjer te vinden is. Laten we eerst eens genieten van de video van afgelopen weekeinde op de Resterhöhe!

Waar komt al die sneeuw vandaan? Moeder natuur heeft zeker een handje geholpen de afgelopen dagen, maar het meeste komt uit een groot sneeuwdepot.

sneeuwdepot

Dat is toch wel weer een prestatie van formaat om met sneeuw van vorige winter zo’n openingsweekeinde te kunnen garanderen. Het skigebied met honderden kilometers piste staat er dan ook om bekend dat zelfs in extreme omstandigheden nog keihard gewerkt wordt aan optimale pistecondities. Informatie over de geopende pistes, de actuele sneeuwcondities en top-aanbiedingen voor uw perfecte skivakantie is de hele winter te vinden op www.kitzalps.com/sneeuw.

detail-rast-in-huette-bei-kaffee-und-tee-kitzbueheler-alpen

Als jij nu denkt: ik zou hier ook wel eens willen skiën komende winter, maak dan gebruik van een speciale aanbieding: het „Schnee(s)pass-Package“ bestaande uit:

  • 3 overnachtingen
  • 2 daagse skipas
  • 10 % korting bij skischolen + skiverhuur
  • Prijs per persoon inclusief halfpension:

in een 4* hotel vanaf € 206,–
in een 3* hotel vanaf € 188,–

detail-skifahren-in-den-kitzbueheler-alpen-1


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

8 reacties

Gesloten voor reacties.