Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Kitzbühel is Kitzbühel niet zonder bloedsteile ijzige oktoberpiste

check ook eens

8 Reacties

  1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

    Geweldig Hajo.En wat gun ik jouw het mooie moment met je dochter!!!.Ga zo door met je mooie berichten en deze mooie site!

  2. Carl schreef:

    Wauw top, als je ooit eens een dag wil wisselen. Kom ik wel over hoor

  3. Roy schreef:

    Goeiemorgen winter is coming!! 🙂 En Avoriaz is al wit. 5 cm dik minimaal en het sneeuwt stevig! Sneeuwgrens inmiddels gezakt tot onder de 1600 meter in de Haute Savoie. Zijn de profielen verdwenen?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.