Het belastingvrije, kindvriendelijke Livigno staat dit seizoen helemaal in het teken van de families met kinderen. Livigno is al een zeer kindvriendelijk gebied, met haar ruime brede oefenweides, waar er trouwens meerdere van in het centrum van het dorp liggen zodat de ouders heerlijk in de zon kunnen zitten, en de kids rustig in de sneeuw kunnen spelen en skiën. Het centrum is ook nog eens autovrij!  Bij de skischool zijn de kinderen trouwens al welkom vanaf 3 jaar, en naast de goede skileraren houdt mascotte Lupigno natuurlijk een oogje in het zeil. Livigno is voor kinderen gewoon Top te noemen.

Het wintersportgebied Livigno doet er dit jaar nog een extra schepje dienstverlening bovenop. De Kids go Free Familieweken! Een kind onder de 12 jaar, wat wordt vergezeld door 2 volwassenen verblijft compleet gratis in Livigno. Maar niet alleen het verblijf is gratis, ook de skipas, skiles, en materiaalhuur zijn gratis voor de kleine wintersporter. Mochten er nog één of meerdere kleine wintersport fanaten in de familie zitten onder de 12 jaar, verblijven deze voor de halve prijs. Ook op het materiaal, lessen en skipassen krijgen deze 50% korting. Deze speciale weken zijn van 18-25 januari, 22-29 maart, en van 29 maart-5 april 2014.
Family_Week_2_copy_Newskischool2

Maar er is meer
Ook voor de hele kleine wintersporter tot 7 jaar (geboren na 1-2006) is er goed nieuws dit gehele seizoen. Het skiën in het hele gebied is gratis, mits vergezeld door een betalende volwassene. Dit ‘baby free’ arrangement is het hele seizoen geldig. 

Is er nog meer? jahoor
Elk gezin met twee volwassenen en twee kinderen, geboren tussen 1998 en 2005, die drie skipassen kopen, krijgt de vierde skipas helemaal gratis. Deze speciale aanbieding is geldig voor het hele winterseizoen voor een vakantie van minimaal zes dagen, met uitzondering van de periode van 28 december 2013 tot 6 januari 2014.
Family_Week_copy_RobyTrab

Een wintersport met kinderen is natuurlijk prachtig, maar het moet wel betaalbaar blijven. En buiten dat, moet het ook weer niet te ver weg liggen. Livigno (960 km vanaf Utrecht, 865 km vanaf Antwerpen) is gewoon een uitstekende optie om naar toe te gaan met kinderen en dan vooral met deze Kids go Free weken. Het scheelt gewoon heel veel in je portemonnee.  Mocht je hier meer informatie over willen, surf dan naar: Kids go Free.

 


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.