smiley

Een glimlach gaat altijd viraal. Kijk je naar een gulle glimlach dan wordt je zelf ook meteen vrolijk. Moeder natuur kan er wat van. Dat zien we nu weer op Hawaii. De Kilauea, een schildvulkaan op het grootste eiland, vormde de hele afgelopen week een smiley. Deze vulkaan is actief sinds 1983. Bij de huidige uitbarsting is voor het eerst in 3 jaar weer lava helemaal naar de oceaan gestroomd. In dit artikel zie je een video.

Schermafdruk 2016-08-04 11.00.04

Hubble telescoop ontdekte ook een smiley

mars-smiley

En op Mars zagen we onlangs deze

En nu dan nog even naar something completely different

donaldtrump2

Een Britse fotograaf spotte onlangs een boom die sprekend op Donald Trump lijkt. Zie hierrr.

donaldtrump1

Bizar toch! Voor zover je het nog niet wist: ik heb een boek geschreven over deze aanstormende politicus (en Bernie Sanders). Niet omdat ik idolaat van hem zou zijn. Maar gewoon omdat er rondom zijn campagne zo veel ontzettend leuke boeiende dingen te ontdekken waren. Geloof dat ik erin geslaagd ben een algemeen interessant grappig en tijdloos boek te maken.

Categorieën: Leuk verhaal

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.