Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Kijken naar Arctische koudebel zien we ineens juist Föhngolf

check ook eens

10 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Mooie lange termijn analyse Hajo!
  Het verhaal over het Rhônedal kan ik niet volgen. Is hier sprake van stuwing tegen de Cevennes?

 2. Asten (Harmelen) schreef:

  Zat ik me net te verheugen op lekkere plensregen maar…. zojuist de zoveelste buienlijn die precies bij Harmelen ‘breekt’…

  Absurd !

 3. Hajo schreef:

  Mooi in Schotland…


  Bizar mooi toch?

 4. Spyfromthesky schreef:

  De kaarten en dan vooral in de fantasie, dat zal de schaatsharten meer warm maken als we een twee maanden zeker verder waren.

  In de 3e run van GFS, ach je moet er maar niet te veel waarde aan hechten, maar dan vindt er een groot Groenland hoog een mogelijk vriendschap van het grote hoog dan vanaf 3 oktober even de Europese wereld dicteert, dat lijkt te kunnen ontstaan nog wat verder dan het ultra metion fictie gebied.

  Nee, het ziet er volgens de GFS er nu al weer naar uit dat de eerste twee weken van oktober weer relatief droog verlopen in de LL. Dan hebben we toch een relatief lange periode dat er weinig regen is gevallen.

  Hoewel in het begin de dagtemperatuur nog hoog zullen uitkomen, denk ik dat oktober al een groot aantal nachten kunnen opleveren die vrij koud zullen zijn. Gewoon wat afkoeling zullen we maar zeggen.

  En dit als dit soort kaarten eens een voorbode kunnen zijn voor winterse kaarten der LL?

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.