Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Kijk Der Weisse Rausch vanaf 16.00 uur live op Wintersportweerman.nl

check ook eens

3 Reacties

  1. Gerard schreef:

    Spannend hoor.
    Veel suc6 Hajo!
    Of zoals de engelsen zeggen: “Break a leg” 🙂

  2. Martijn sonnenberg schreef:

    De vallei op de onderste foto was dit jaar inderdaad een probleem voor de lawinediensten. Het steissbachtal ( zo heet dat dinge) is vanaf half december dicht geweest. Voor de mindere skiërs vervelend, want dan kun je vanaf galzig alleen nog via Kandahar naar het dal ( of met de gondel). Hopelijk vinden ze komende zomer een oplossing of een alternatieve piste( genoemd word op fora van maiensee naar galzig dalstation)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.