Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Kerstweekend Sauerland met meer liften die gaan draaien

check ook eens

5 Reacties

 1. Maurice schreef:

  HOPPA! Wij gaan naar Willingen, vorig jaar Winterberg, maar bij 15graden was er eigenlijk best weinig te doen in Winterberg met 2 kleine kinderen. We zijn 1 dag naar Willingen gereden toen. In Willingen was sowieso de gondel open, er is een leuk binnen zwembad en een wildparkje. Maar we willen we even in Winterberg gaan kijken om even op de sneeuw te kunnen staan. 🙂
  Thank Marco… wel jammer dat het zondag 7!!! graden wordt… met regen… 🙁

 2. Cescia schreef:

  Leuk!!!!

 3. Jeroen Br. schreef:

  Winterberg, Ben er tussen oud en nieuw. Appartementje gehuurd en hopelijk zijn uiteraard de pistes open. Ging altijd al van kinds af aan naar willingen, maar ik vind dat willingen het iets minder voor elkaar heeft als het op kunstsneeuw aankomt. Daarnaast heeft willingen maar een kabelbaan en sinds kort, dat wel, een hypermoderne zitlift. De rest zijn sleepliftjes en dat is voor de kinderen net iets minder relaxed. En mocht er geen sneeuw liggen, ik heb begrepen dat je ook fantastisch kan wandelen aldaar.

 4. Oelie schreef:

  Blijft toch knap wat ze daar geproduceerd hebben. Ieder die gaat viel Spass!!!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.