Weet je het nog? Het luxe Berghotel Rudolfshütte in de Gletscherwelt-Weisssee midden in de Hohe Tauern? Kinderen tot 12 jaar helemaal gratis inclusief halfpension en skipas. Voor een gezin met twee jonge kinderen op een familiekamer kom je dan op 1875 euro voor een hele week in deze luxe accommodatie met zwembad en wellness (tot maximaal 2020 euro voor de meest luxe gezinskamer). Tot 15 jaar is er altijd nog 50% korting en daarboven tot 18 jaar nog 30%. Doe dus net als steeds meer lezers van Wintersportweerman en probeer het eens.

Voor de kerstweek van 21 tot 28 december zijn nog enkele familiekamers vrij gehouden voor Wintersportweerman. Die kosten voor een volwassene all-in inclusief skipas 141, 146 of 152 euro per nacht. Als lezer van Wintersportweerman ontvang je daarop nog 5% korting. Met twee kinderen kun je al voor 1875 all -in euro klaar zijn. Uniek!

Een nette kamer met 2-persoonsbed en stapelbed en badkamer. Niet heel ruim, maar met tal van speelkamers, een klimhal en een fitness en een heerlijke lounge met panoramaramen en overal goede wifi heb je niet meer ruimte nodig. Ook de skikelder is ruim opgezet in dit wintersportparadijs voor jonge gezinnen. En nu niet laatdunkend doen over de totaal 23km pistes. Die zijn mooi gevarieerd over alle kleuren en een berggids staat dagelijks klaar om met pa en ma de omliggende bergen in te trekken. Kinderen vinden niets leuker dan steeds dezelfde piste skiën en alle paadjes en springschansjes te proberen. En is het eens koud kunnen de kids lekker binnen gaan spelen en kunnen pa en ma nog even door.

Geniet van de video’s. Past het laatje op jouw gezin? Probeer het dan eens en zegt het voort.

Hoewel ik er dit jaar met kerst niet ben gaan we zeker iets doen voor de WSWM boekers! Misschien kom ik trouwens wel een dagje omhoog!

De foto bovenaan is van vorige week: de Rudolfshütte en de omliggende gletsjerwereld al in winterkleed. De foto’s hierboven zijn van vandaag. De komende dagen wordt het alweer wit. Dat is herfst boven 2300m. Het hotel en skigebied openen pas 13 december … in deze rotsige wereld heb je namelijk 2 meter sneeuw nodig om alle pistes te prepareren.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.