kerstmis in Val gardena

Val Gardena is één van de prachtige partnergebieden in de Dolomieten. Alleen al dat laatste zorgt voor een indrukwekkende wintersportervaring. Wat je ook zeker eens moet proberen is het vieren van Kerstmis hier. Want naast een magisch wintersportgebied is het er ook supergezellig.

Kerstmis in Val Gardena

Vanaf 1 december begint in Val Gardena het Kerstseizoen. Het officiële wintersportseizoen begint er op 6 december. Je kan hier terecht op verscheidene plaatsen maar het Kerstdorp is toch eentje om zeker te ervaren. Kerstmarktjes inclusief heerlijk gebak, leuke versieringen en decoraties nemen je mee naar een echte magische wereld. Naast genieten van heerlijk eten kan je ook gewoon een glaasje glühwein drinken en de sfeer van Kerst in de Alpen leren kennen.
Kerstmis in Val Gardena

Kerstmis voor de kinderen

Naast de gewone traditionele Kerstmarkt denken ze hier ook aan de hele familie. Er is gedurende de hele maand december een Kerstmarkt voor kinderen. Jokki de Kerstboom neemt jouw kleinste mee op een avontuur en de professionele animators houden jouw kinderen in de gate!
Kerstmis in Val Gardena

Kerstmis in Val Gardena

Val Gardena de ideale wintersportbestemming

Het gezellige karakter en de prachtige locatie is één van de sterktes van Val Gardena, maar je kan hier ook echt heerlijk wintersporten! In tegenstelling tot in Oostenrijk kan je hier wel vaak skiën tot aan jouw hoteldeur, ideaal voor wie houdt van ski-in ski-out en eens iets anders wil dan Frankrijk. Daarnaast heeft Val Gardena alleen al 175 kilometer aan pistes. Wil je meer? Dat kan want het staat gewoon in verbinding met de Dolomiti Superski.

Kerst in Val Gardena

Verwacht je in Val Gardena aan perfect geprepareerde pistes, mogelijkheden voor elk niveau wintersporter en dan nog eens een levendige aprés-ski. Hier kan je ook voldoende tochten ondernemen, de Sella Ronda is één van de bekendste.  Voor off-piste kan je best richting Val Mezdi. En hoewel het hier redelijk druk kan zijn krijg je dankzij de brede pistes nooit dit gevoel.
Val Gardena staat alvast op mijn wishlist! Voor meer informatie over dit prachtige gebied kan je terecht op deze website.

Wie van jullie boekt er dit wintersportseizoen een tripje richting Val Gardena?

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.