Kerstweek Filzmoos Wintersport Oostenrijk upload Ronald

Klik voor grotere foto

Het is dat we nog geen prijzen uitloven voor de beste upload, maar anders had Ronald gewonnen met bovenstaande kiek uit het gezinsvriendelijke en gezellige skidorp Filzmoos. De foto voldoet aan alles wat een deel-je-sneeuwhoogte-foto moet hebben en is ook nog eens een mooi plaatje.

Hieronder een paar suggesties voor upload richtlijnen en alle andere Kerst uploads tot zover…

Waar moet de optimale Bizztravel Sneeuwhoogte App upload aan voldoen?

Ik schud eens wat dingen uit mijn mouw:

  • Sneeuwhoogte in beeld (op een dak bijv.)
  • Sneeuwcondities in beeld (skiërs in beeld en eventueel laag boven piste genomen)
  • Locatie enigszins herkenbaar: dorp, bergstation, bergtop
  • Toch ook een beetje sfeer
  • Toch ook een beetje fraaie belichting
  • Naam of nickname opgeven
  • Locatie en zo mogelijk hoogte opgeven
  • Als je niet “live” stuurt maar ’s avonds met wifi in hotel zet dan nog even een tijdstip erbij

In eerste instantie zou ik geen familiekiekjes doen. Maar als je nu 1 of 2 mooie sneeuwhoogte foto’s doet mag je er gerust een plaatje van jezelf en je maten achteraan sturen. Wat wel leuk is natuurlijk is een sfeervolle plaat met een après-ski scène – en daar mag jij met je gezelschap dan best op staan – maar de focus moet liggen op het delen van een beeld waar ook een ander zich in herkent.

Zo iets? Graag jullie feedback op deze geïmproviseerde richtlijnen…

[fbphotos id=315877065113172]


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

4 reacties

Gesloten voor reacties.