Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Kerst 2019 wat we wel weten en niet weten en niet willen weten

check ook eens

27 Reacties

 1. Jeroen schreef:

  Gelukkig pas met krokus skiën, dus alles nog mogelijk.

 2. Sven schreef:

  Dit keer eens op een tv bekeken.
  Hopenlijk trek EC aan het korste eind.
  [IMG]http://i63.tinypic.com/1siqlx.jpg[/IMG]

 3. Jopie schreef:

  Tja .Qua naam is een weervrouw met de naam Alexandra Blanc zeker bijzonder welkom bij WSWM . Als partner??????? Helemaal….

 4. Jan schreef:

  In Wolkenstein (val gardena) sneeuwt het nu sinds 20:00. Intensiteit neemt langzaam toe. Morgenochtend het resultaat bekijken

 5. Snowfever schreef:

  Ik ga emigreren! Hajo, heb je nog leuke adresjes? 😉

 6. Ebbe schreef:

  GFS 18z oper niet verkeerd met zondag avond 23/12 neerslag met voor gedeelte oostenrijk dalende sneeuwgrens . 25/12 gaat neerslag eruit en komt hoge druk opzetten . Deze run niet al te slecht en veel beter met redelijk einde zo/ma met sneeuw 1250 -1500 m daarna opklarend en paar zonnige dagen met lage dauwpunten waardoor kanonnen kunnen draaien . Wederom weten de modellen het nog steeds niet . Erg spannend allemaal haha xmas thriller … ik ga met een glimlach v weekend richting Zillertal arena met het gezin en we gaan heerlijk skieen regen , sneeuw of zon het maakt ons geen bal uit . Omarm de onzekerheid en de bergen

  • Asten (Harmelen) schreef:

   @Ebbe
   Dan kom ik je ongetwijfeld tegen. Wij zitten in Hoch Krimml. Het lijkt goed uit te pakken met eerst wellicht regen maar ook nog behoorlijk wat sneeuw.

 7. Spyfromthesky schreef:

  GFS geeft nog steeds op een beetje hoop op kouder einde van het jaar. Duidelijk is wel dat de kaarten voor de L.L. voor ons in januari gaan liggen. Een langdurige droge oosten tot zuid oosten wind voor de L.L. zal mij wel bevallen.

  Ok, wellicht waardeloos voor de bergen, maar hier in de lage landen zijn zat schaatsliefhebbers die wachten of smachten op eens een keer een echte winter.

  Einde van de middag, begin van de avond een lekker duurloopje gedaan van 17 km. Was op zich lekker hardloopweer. En nu nog een paar dagen flink in de nattigheid voor de L.L.

  Spyfromthesky (Arnold)

 8. Arjan Ischgl schreef:

  Oei, oei, oei, de hele week al weersites in de gaten gehouden. Wetter orf en bergfex hielden eerst de sneeuwgrens mooi laag voor as maandag, maar zijn nu ook overstag.
  Commercieel weerbericht?
  Ik verwacht as maandag in zeiknat montafon aan te komen.
  Het is niet anders, maar zal er evengoed van genieten.

 9. Qlubtempo Raoul schreef:

  En als je dan denkt dat de buien weg gaan trekken zaterdagnacht, volgt er zondag op maandag een nieuw front, kou vanaf het noorden zet niet genoeg door. Drama! Verdeling blijft te lang boven Oostenrijk liggen.Pas op de 28ste komt er tijdelijk wat kou door die ook zo weer weg is, oosten van Oostenrijk waarschijnlijk iets eerder koud… prullenbak in deze! Correct me if i’m wrong!

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Klopt .gfs en gem laten dit vanmorgen zien.Ec blijft wel consistent!!!kou bereikt wel groot deel van de Alpen met kerst.neerslag die valt zal sneeuw zijn.Wel minder neerslag in deze run

 10. Björn schreef:

  Fingers crossed voor EC dan maar, morgenavond richting Sölden… voor sneeuw in t dorp dan maar richting Obergurgl

 11. Richard schreef:

  Zaterdag nacht naar Leogang ik ben benieuwd wat ik aan ga treffen dan maar iets hogere temperaturen maar geen regen ach oke een klein beetje beneden in het dal. De schnitzel zal niet minder smaken.
  Hopen op een beetje kerstsneeuw en direct boeken voor volgend jaar wie wil deze spanning nou niet missen.(ik)

 12. Henrik schreef:

  Zal er om gaan spannen. Gebied ten oosten van Salzburg heeft vooralsnog de grooste kans op dalende sneeuwgrens op 1e kerstdag, rond de 1000-1200m. Gemiddelde van GFS en Para laten dit ook zien

 13. Henrik schreef:

  EC vergelijkbaar met gisteravond met op 1e kerstdag Oostenrijk en Zwitserland in de koudere lucht en lagere sneeuwgrens. Blijft onverminderd spannend

 14. Jorne schreef:

  Prettig wakker worden in de Franse Alpen 🙂
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/mega_chatel_village.jpg[/img]

 15. Everlast schreef:

  [IMG]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/IMAG0053.jpg[/IMG]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.