DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Kassa met hele mooie sneeuw met lage sneeuwgrens en hoe verder?

check ook eens

18 Reacties

 1. Bjorn14 schreef:

  Op zich ben ik het met je eens over het laten uitwoeden van de ziekte. Toch gaan we dan te makkelijk voorbij aan de voor velen waardevolle levens van opa’s en oma’s. Zonder deze Ziekte zouden ze misschien nog een aantal mooie jaren hebben om te genieten van een welverdiend pensioen. Daarnaast kunnen ze hun kleinkinderen langer meemaken. Aan de andere kant willen de kleinkinderen, die opa en oma misschien zelfs hebben aangestoken, hun grootouders ook niet missen.

  Lastige kwestie, het voelt toch vervelender dan een bekende griep, die alom geaccepteerd is.

  Doe trouwens maar 22 graden op 18 maart.

  Leuk stuk Hajo! Fijn dat je weer tijd hebt..

 2. Mark (Breda) schreef:

  Ik kies voor die dikke nachtvorst.

 3. Remko schreef:

  De IJssel hier bij Zutphen en verder is fors buiten de oevers getreden. Door de “ normale “ griep sterven jaarlijks vele duizenden. Ik weet niet zeker of alle doktoren noteren of dit inderdaad zo is. Vaak zijn er complicaties mede door ouderdomsverschijnselen. Lastig dus. En nu wordt lang niet iedereen getest op Corona. Ik ken al diverse mensen die Corona achtingen verschijnselen hebben gehad, maar dit hebben uitgeziekt en het is afgedaan als griep, longontsteking, verkoudheid e.d. Wat Hajo zegt is waar maar wel hard. Ik kan maar zo in de gevarenzone zitten en daar zit ik niet op te wachten, hoe erg ook voor al die arme kinderen.

 4. MierenN--ker schreef:

  Dag Hajo, Leuk stukje! Wat betreft saturnus, ik denk dat je hier een ovaaltje ziet vanwege de lange sluitertijd van de webcam zo lijkt het. Alle sterren eromheen zijn namelijk ook ovalig.

  • Leo schreef:

   Mee eens, viel me ook op. Zowel vorm als omvang worden veroorzaakt door de lange sluitertijd. Die is van deze foto overigens 30 seconden. Wel fraai trouwens!

 5. Paul A Club 1989 schreef:

  Ik val van de ene in de andere verbazing rondom de corona hype. We worden voorgelogen. En we trappen er allemaal in. Stuitend wederom hoe we na CO2, stikstof en nu dit voor waarheid aannemen. Het huilen staat me nader bij dan het lachen. Wat een geestelijke domheid. Het is dat ik 2 schoolgaande kinderen heb die niet willen emigreren anders had ik mijn bedrijf verkocht en was ik in Hopfgarten bij Hajo gaan wonen. He-le-maal klaar mee hierzo.

  • Ronski schreef:

   Voorgelogen? Dus er helemaal geen griepvirus ..? Oh dank je, dan negeer ik gewoon de RIVM, stom dat ik daar ook naar zou luisteren, een en al complot natuurlijk. Ga lekker op stap nu, Thanx Paulus.

   • EKlop schreef:

    Het is een ‘griep’ variant waar ons immuunsysteem prima mee omgaat. En voor zwakke mensen is griep het laatste zetje.
    Het is geen ssRNA-virus wat niet leesbaar is voor onze rebooten (zoals ebola bv) en waar het wel zaak is direct in te dammen.
    Persoonlijk zou ik ook inzetten op aansterkingsvoorlichting ipv voorkomen in deze situatie. Maar ja ik heb geen oma die al longontsteking heeft of partner met auto immuunziekte..

 6. Remko schreef:

  Lek bij RIVM zegt dat er al 1000 Corona besmettingen zijn. Het weer is daar vast debet aan. Troosteloos.

 7. Patrick schreef:

  Voor mij ook hopelijk 22° . Koude hoeft echt niet meer nu. Lente aub ..

 8. Jorne schreef:

  Koel en zonnig lente weertje in een bijzondere berekening!
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583610961.png[/img]

 9. Hjs schreef:

  Winter Sint Petersburg, bizar warmte record 19/20

 10. EKlop schreef:

  Veel Ski gebieden in Italië gaan dicht tot april. O.a. Livingo. Dat worden heel veel ongelukkige mensen.
  Ook in Ischgl weer een corona geval.
  Mijn werk wintersport is al geannuleerd, ik klop snel af voor mijn vrienden wintersport komende vrijdag in Oostenrijk.
  (Persoonlijk maak ik me nergens druk om)

 11. Mark (Breda) schreef:

  Vorig jaar rond deze tijd in Val Gardena/Corvara geweest. Dit jaar door een verhuizing besloten jaar over te slaan daar en in 2021 weer te gaan. Zo nu blijkt een besluit waar we door alle maatregelen in Italie geluk mee hebben. Val Gardena ligt nu nog net buiten het afgesloten gebied maar toch.

  Dit zal een enorme impact hebben oo die regio zeg.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.