Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kansen op noordwesterstorm nemen toe maar geen paniek

check ook eens

9 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Leuk als er weer wat schot in het weer komt. Overigens, sneeuw die vóór medio november valt onder de 1.500 meter is vrijwel altijd gedoemd weer snel weg te smelten.Pas over een weekje of 6/8 is het hopen op lekkere sneeuw die op die hoogte blijft liggen… en dan snel ook lager natuurlijk.

  Voorstaande puur gebaseerd op mijn ervaring van pak ‘m beet 30 jaar dat ik ook rond/tijdens de kerst op de lange latten stap..

 2. Eduard schreef:

  Ik vind het zo wel even lekker voor eind september. Heerlijk rustig weer met af en toe een zonnetje en heerlijke temperaturen. Laat die storm en regen nog maar even wegblijven. Nog genoeg maanden okt/nov/dec dat ze huis kunnen houden in ons kikkerlandje.

 3. Frederic schreef:

  weer mooie interessante kaarten vanavond

 4. Ab schreef:

  Zowel GFS 12z (begin oktober) alsmede EC 12z (eind september) komen met een kou uitbraak vanuit het NW richting west-Europa.
  Als ik het voor de LL zou zeggen kan het voor de kustprovincies weleens dynamisch gaan uitpakken gezien het zeewater nog relatief warm is 21 a 22gr en dat i.c.m met mogelijk koude bovenluchten kan flinke buien opleveren met als gevolg kustconvergentie.
  Toch iets om in de gaten te houden naast ook de mogelijke kans op NW storm 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.