Mijn contactpersoon bij de Zillertal Arena is Johanna Fiechtl. Hier zie je haar samen met Stefan Eberharter hoog in het skigebied aan de rand van de Speichersee rijkelijk gevuld met water voor de kunstsneeuw komende winter. Schitterend panorama natuurlijk. Ze zullen vast een mooie tocht gereden hebben samen of staan ze er puur voor de foto? Wacht eens even? Stefan Eberharter? 

stefan_eberharter

 

Praten we hier over de inmiddels 45-jarige Oostenrijkse skikampioen Stephan Eberharter? Nee het verschil zit hem in de f en de ph in de voornaam. En in de leeftijd en in de tak van sport. Stefan Eberharter is specialist in trial zoals de video’s op zijn website bewijzen. 

httpv://www.youtube.com/watch?v=4v2NXogdxkc

Genieten van dit fietsballet. Minder leuk is het bericht dat onze moderator Kees spotte op de AD website: het lichaam van een Belgische snowboarder die 2 jaar geleden vermist raakte in de Vallée Blanche is net gevonden. Ondertussen heb ik ten aanzien van de weersverwachting weinig te melden op deze mooie zondagavond. 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

4 reacties

Gesloten voor reacties.