Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Kamers van 16 t/m 23 februari in het grootste skigebied van Oostenrijk!

check ook eens

5 Reacties

 1. Jorn schreef:

  Tussen de 1e en 16e geen toevallige mogelijkheden meer? Toevallig een 2 weken vrijaf van de studie en probeer die tijd nog in de alpen te geraken:)

 2. michel schreef:

  Heb je tegenwoordig ook een huis in Ski Arlberg???

 1. 29 januari 2019

  […] je dit nou ook meemaken? We hebben nog plekjes vrij in de eerste Krokus week 16-23 februari, doe hier snel een vrijblijvende […]

 2. 5 februari 2019

  […] Kamers van 16 t/m 23 februari in het grootste skigebied van Oostenrijk! […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.