Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Jorne zijn eerste tandemvlucht

check ook eens

5 Reacties

 1. Michel schreef:

  Gaaf hoor jorne! Ooit wil ik dit ook, misschien moet ik toch maar is bij Hajo langsgaan in hofgarten. Mogelijk ga ik met mijn familie in de zomer naar de Alpen. Als het zeker is kan ik misschien wel een afspraak met Hajo maken? Dit staat al heel lang op mijn to do list.
  Leuke beelden, ziet er heel relax uit 🙂

 2. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Geweldig mooi Jorne!!!

 3. joke,riederalp schreef:

  Nee, dank je. Wat dit betreft ben ik een angsthaas.haha

 1. 20 februari 2019

  […] WSWM leest en denkt, verdorie dat ben ik. Wil je lezen over mijn ervaringen met vliegen? Check dit bericht van […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.