Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Joepie: alles tot een halve meter sneeuw is denkbaar morgen

check ook eens

14 Reacties

 1. Remko schreef:

  Mooi bericht maar zoals het spreekwoord zegt, een zwaluw maakt nog geen zomer. mijn variatie: Een eerste sneeuwdek maakt nog geen winter.

 2. martijn sonnenberg schreef:

  Mooi weerbericht, en op de site van reageerder Johann (qua voorspelling op korte termijn gelijk aan die van jou Hajo) wordt de parallel getrokken met 2011… als de rest van de winter net zo verloopt als die winter (dat is de winter waarin Friso verongelukt is en er vele meters sneeuw vielen in de alpen, waarin we in nederland ook geregeld op het ijs stonden) dan wil ik nu vast tekenen… 😉

  • martijn sonnenberg schreef:

   als ik trouwens naar de ensembles voor de oostenrijkse noordkant kijk kabbelt het weer daarna voort rond het langjarig gemiddelde qua temperatuur, klopt dat Hajo?

  • Jannes schreef:

   Daarna krijgen we in Nederland ook nog een lekker nazomertje, lijkt me dat de sneeuw in de alpen ook bam bots weg is…

   Natuurlijk jammer, maar sneeuw zien we natuurlijk liever pas in november als het kans heeft te blijven liggen en men de pistes kan gaan prepareren. Beetje omgekeerd wat nu valt krijgen we straks niet meer wat mij betreft :p

   Wat dat betreft heeft Remko helemaal gelijk, al zijn sneeuwplaatjes nu gewoon wel welkom 🙂

 3. Robert schreef:

  Zo, daar zijn we weer 🙂 Elke dag weer een portie Wintersportweerman en het duimendraaien kan weer beginnen! Hoe zal het dit jaar gaan verlopen? Net zo spannend als vorig jaar? Ik hoop (duim) van niet, gewoon vanaf half november elke week een mooie laag, zodat iedereen in elk seizoen kan genieten van een mooie wintersport! Wij gaan alweer voor de 8e keer naar Saalbach-Hinterglemm, alwaar ons weer een verassing staat te wachten! De 2 lange sleepliften op de Bernkogel zijn vervangen door een stoeltjeslift met 6 zitplaatsen. En dan zeer benieuwd naar de aansluiting met Fieberbrunn in Tirol. Dit maakt dat het skigebied van 200 piste kilometers naar 270 gaat 🙂

  Grtzz Robert.

 4. Marco schreef:

  Lekker webcammen morgen:-)

 5. Joost Amsterdam schreef:

  Vanaf donderdag wandelen in de Ardennen t/m zondag. Goed weer dus dat is top!
  Komende winter ga ik weer terug naar mijn geliefde Bach in het Lechtal, vlakbij Warth-Schrocken. Wat heb ik dat in de afgelopen winter gemist zeg. Ben ik een weekend naar Val Frejus geweest. Best leuk maar ik miste de Oostenrijkse sfeer. Geweldig om hier weer naar uit te gaan kijken….

 6. Mooi bericht weer en zie net @ Puurs 14°C en regen terwijl ik hier nog steeds in topje en shortje op het terras zit te genieten van een verkoelend biertje. Volop zon vandaag en strakblauwe lucht, weinig wind en mooi volk @ Saint-Tropez. 🙂

  Trouwens over astronomie gesproken, noteer alvast volgende datum in jullie agenda :
  http://standaard.be/cnt/dmf20150920_01875692

  Tot slot nog een sunset van eergisteren avond:

  en eentje v/d maan:

  Prettige dag @ iedereen.

 7. Spyfromthesky schreef:

  Je hebt wel van die periode en dat bevestigt het nieuws dat de natuur voorloopt. Vaak wegens vroege warmte of in het andere geval te warm in het najaar.

  Ik heb nu het gevoel alsof we al een tijdje in normale oktober temperaturen zitten.
  Kijk ik naar de takken en bladeren van de druiven. Die zijn in een goede laatste 1½ week bijzonder snel achteruit gegaan. Vorig jaar was het zeker in oktober dat ze er zin in hadden.

  En wie weet hebben we wel eind september/ begin oktober wel onze eerste vorst aan de grond zoals Hajo aangaf.

  En tot hoe lang blijft het rustig? Nog ergens een stormpje te bespeuren op de langere termijn?

  En voor de romantische onder ons. Op 25 december is het ook volle maan. Zou het was zijn een wit tapijt met daarboven een volle maan schijnend.

  Ach, als de kou-elementen vat op ons krijgen, kunnen we al van alles bedenken en voorstellen.
  En zo naar onze aankomende volle maan op 27 september kijkend, lijkt even een hoog voor ons zijn weggelegd.

  Spyfromthesky (Arnold).

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.