De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Is oprukkend zeeijs in Rome voorbode meer ellende?

check ook eens

19 Reacties

 1. Robbert (Vleuten) schreef:

  Bizarre taferelen!

  Is -voor nu- in de Nederlandse media vrijwel niets over te vinden….

 2. Joalie schreef:

  Nou ja, ook al gaat de boude voorspelling misschien niet helemaal uitkomen, een weersverandering is in ieder geval op komst. En er moet geen teflon terug komen, dat is het belangrijkste.

 3. Tom schreef:

  Hallo,
  Voor het steunen zie ik enkel dat het mogelijk is via Ideal. Dit is voor mij als belg niet mogelijk om te doen. Dus een rekeningnummer of paypal optie zou leuk zijn voor de belgen onder ons.

 4. MikeZaandam schreef:

  Lang verhaal maar goed onderbouwd? Wel boeiend om te lezen en nieuwsgierig naar de reactie van de deskundigen hier!

  https://klimaatverandering.wordpress.com/2018/10/22/thoenes-en-berkhout-preken-voor-eigen-parochie-in-elsevier/amp/?__twitter_impression=true

 5. Maarten schreef:

  Hier in Bulgarije, aan de Zwarte Zee-kust, vanavond de terassen nog vol. Heerlijk weer. En Turkije is op ongeveer 100 km afstand, waar het dus volgens het artikel gaat spoken.
  Benieuwd of wij daar ook wat van meekrijgen.

 6. Frederic schreef:

  interessante run van GFS12. Die mag zich komende winter nog een aantal keer herhalen 😉

 7. Snowfever schreef:

  Nu maak je me nieuwsgierig Frederic! Vertel….

  • Jorne schreef:

   Was een uitbijter maar constante sneeuw voor de noordalpen iig!
   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/graphe3_1000_764_9400024414062_315_41998291015625___.png[/img]

 8. Jochem schreef:

  Nog even een foto van gisteren. Vanaf de Stubnerkogel in Gastein, kijkend op het Hochkönig massief!
  [IMG]http://i68.tinypic.com/2m504ys.jpg[/IMG]

 9. Spyfromthesky schreef:

  De vraag die ik interessant vind of het voor het einde van deze maand in de LL nog eens echt gaat regenen. Ik heb het dan niet op hooguit 1 mm bevochtiging.
  In het zuiden blijft het toch relatief droog. De temperaturen houden zich deze week nog wel redelijk goed. Gewoon nog lekker weer. En een zonnetje erbij maakt het gewoon fantastisch.

  Maar eindelijk aan het einde van de week gaan de temperaturen eens wat omlaag. Zelfs wat kouder dan gemiddeld. En dat is dan bijna 8 maanden geleden!! Eind februari, begin maart ( een paar dagen) was het kouder dan normaal. Wat daarna is gebeurd tot nu toe dat is ongekend.

  De AO en de NAO indexen twijfelen nog al.

  Spyfromthesky (Arnold)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.