Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Is officiële hittegolf ook in Nederland niet meer te ontlopen?

check ook eens

11 Reacties

 1. Filzmooser schreef:

  Wederom een heerlijk bericht, dat word vier dagen lang heerlijk de BBQ aansteken!

 2. Patrick schreef:

  Alweer een leuk en duidelijk weerbericht Frederic, zo als we het van jou gewoon zijn . Je bent mijn favoriet maar dat wil niet zeggen dat ik je collega’s niet graag lees, helemaal niet .
  Misschien omdat jij ook Belg bent en ik je schrijfwijze wat duidelijker begrijp ?
  Wat denk je voor het weer in Oostenrijk volgende week . Ik zit de hele volgende week ( vanaf zaterdag ) in Montafon en hoop daar toch nog voldoende goed weer te hebben voor een aantal mooie bergwandelingen . Volgens ik het nu zie zou het begin van de week tot donderdag nog kunnen meevallen maar vanaf vrijdag is het uit met de pret .
  Hoe zit het trouwens met de eventuele plannen voor een http://www.wintersportweerman.be . Jij zou daar wel de geschikte man voor zijn . Dat moet dan geen concurrent zijn van Hajo zijn site maar als onderdeel ervan ?

  • Frederic schreef:

   Merci patrick. We doen allemaal ons best. Mij valt het zelfs niet op dat ik Belgisch schrijf.
   Voor wat je Oostenrijk vakantie betreft: als je aankomt is het nog goed, maar begin volgende week gaat het toch wat bergaf. Dan eerder een afwisseling van een goede dag en een wisselvallige dag. Hou dan rekening met kans op pittige buien.

 3. Mark (breda) schreef:

  Wat is voor jou de wisseldag Frederic? Zondag op maandag?

 4. Daniel schreef:

  +1 voor Frederic!!
  De fijnst lezende schrijfstijl met een mooi realisme erin.
  Als ik het verschil met de stijl van Hajo moet proberen te omschrijven is het bij Hajo ‘spectakel en fictie met een stukje realisme’ en bij Frederic net andersom: ‘reeel verhaal met een duidelijk uitstapje naar de fictie’.
  Kwestie van smaak 🙂

 5. Mark (breda) schreef:

  Frederic weet op een fijne manier de gebeurtenissen stap voor stap te beschrijven….en gooit er ook gevoel in…wat vaak lijkt te kloppen! Overigens hebben alle weermannen een eigen stijl en daarom is regelmatige afwisseling fijn.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.