purmerend2

Rick Moens meldt op Facebook: “Laagland sneeuw in Purmerend en alles staat vast Whahahahh”. Verder is vanochtend duidelijk te zien dat Instagram Twitter echt aan het aflossen is als platform om de dingen op te delen waar je blij van wordt.  Vergelijk maar eens deze zoekopdrachten op #sneeuw op Twitter versus Instagram. Beide zijn leuk hoor daar niet van. Kijk snel op wswm.nl/insta en je ziet dat wij ook al een heel klein beetje meetellen.

#sneeuw #plezier #snow

Een foto die is geplaatst door Ann Crynen (@anncrynen) op

Blije gup!

Ik vind helemaal mooi! #sneeuw

Een foto die is geplaatst door Joshua van den Hoonaard (@joshoon) op

Heeft hier iemand geprobeerd een dubbel hart in de sneeuw te tekenen met de auto?

Heb ik dit #zonietmee-eens #sneeuw

Een foto die door liesielisa is geplaatst op

Mooi wit is niet lelijk.

Nog even… Winterwonderland 💗❄️ #happyhome #winter #sneeuw #towork #UP #codegeel #ikvindhetgroen 💚

Een foto die is geplaatst door Mandy (@x.x.mandy) op

Gewoon mooi!

sneeuw1mrt

Zoals al in verschillende weerberichten gemeld: bij de dooiaanval medio volgende week kan het aanvankelijk heel even heftig sneeuwen. Het zal niet de eerste keer zijn dat zo’n berekende dooiaanval wordt afgeslagen. Op dit moment is er alleen echt niets wat daarop wijst.

geenpietertje

Kijk maar! In Maart gaan we van koud naar min of meer normale temperaturen. En er is in het ensemble geen Pietertje te vinden waar we onze hoop aan zouden kunnen ophangen.

flutlicht2502

Ondertussen in de Wintersport-Arena Sauerland

En dit is momenteel maar 3 uur rijden. Ideetje?


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

9 reacties

Gesloten voor reacties.