De hoofdstad van de Alpen Innsbruck is erin geslaagd ondanks Covid toch Crankworx 2020 te organiseren op de Muttereralm, zij het zonder publiek. Lees hier op het blog van de stad het verslag van een blogger die er wel bij mocht zijn.

En wat dacht je van deze?

Bizarre move natuurlijk. Ja als je (zoals Red Bull doet) mensen maar vrijstelt om honderden duizenden uren te trainen op hun dingetje, dan zie je uiteindelijk dingen die je niet kunt geloven. Wij mensen zijn nu eenmaal niet een van de knulligste dieren op aarde, maar juist een van de sterkste, fitste en lenigste. Zie bijvoorbeeld hoe Ido Portal dat uitlegt:

Het enige wat je nodig hebt is een fit lijf en de lol te bewegen. Daar staat skiën eigelijk ook voor. Puur plezier aan de beweging. Daarom ben ik ook trots te melden dat ik het hele komende winterseizoen als skileraar actief ben naast een beetje vliegen natuurlijk. Waar en hoe dat onthul ik binnenkort.

In het centrum van Innsbruck bij het Landestheater was de actie op de Muttereralm te zien samen met bike clinics en verkoop van gear. Net op tijd want dit weekeinde zou het event in de sneeuw zijn gevallen. Zie de webcamkiek hierboven. En het sneeuwt stevig door in Oostenrijk vandaag. Deel je plaatjes!

Categorieën: Innsbruck

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

6 reacties

Gesloten voor reacties.