Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Ingesneeuwd 3/3: Verschrikkelijk en verschrikkelijk leuk tegelijk

check ook eens

2 Reacties

  1. Cescia schreef:

    oh niets fijner dan ontwaken met een dik pak poedersneeuw! Vorig jaar met nieuwjaar hadden wij zo’n 30 cm elke dag gedurende 5 dagen! Top was het! Iedereen bleef lekker beneden, de pistes voor ons alleen! Ik herken het gevoel 🙂

  2. safety vest schreef:

    interessant stukje schrijven. Ik geniet echt van het lezen van uw blog

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.