Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Betoverend mooi!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

In Siberië is het ijszwemseizoen al weer begonnen

check ook eens

18 Reacties

 1. Snowman schreef:

  Ik weet even niet waar ik het moet posten, doe het maar onder het meest recente bericht.

  Het KNMI heeft een nieuwe feature: de klimaatpluim.
  Werkt zoals de normale pluim, alleen staan ook de extremen uit het verleden gemeld, wat ikzelf altijd wel een interessante referentie vind.
  Ook staan er bij bepaalde verwachtingen hoe dat zich zou verhouden tot het jaar 2050. Ofwel, “in 2050 komt dit 2x minder voor, in 2050 zal het zoveel mm natter zijn, in 20150 zal het minder koud zijn” yadayda etcetc. Ofwel, een grote global warming commercie unit.

  Zie hier: http://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarschuwingen-en-verwachtingen/weer-en-klimaatpluim

  Toch wonderlijk hoe ze alle normalen in 2050 al kennen 😀

 2. Matthijs schreef:

  Is dit weer een zoet houdertje voor vandaag of komt er nog een echt bericht? Ik deel mijn mening uit andere berichten. Het voelt alsof het enthousiasme voorbij is op deze site. Herfst mooiste tijd van het jaar wat betreft vooruitzichten en dan bijna geen berichten of hele korte. Ik ga nu naar sneeuwhoogte om op de hoogte te blijven. Erg jammer omdat ik de visie van deze site meer omarm. Hopelijk vanaf vandaag verandering en meer interessante berichten. Keep up the good word

  • Roy schreef:

   Spijker op zijn kop Mathijs. Ik voel me nu niet meer een nederige eenling. Hajo is een weg ingeslagen die me niet bevalt. Hij verweeft steeds meer en vaker zijn aparte trekjes in een site die Wintersportweerman heet. Hij kan de naam beter vervangen door ‘De wondere wereld van Hajo Smit’ of Hajo for President! Gelul over ‘een van de thema’s van’ zoals hij het benoemd, maar een zelf gecreeerde ingang om zijn hobby’s te gaan ventileren. Ik voel me steeds verder afdrijven van waarvoor deze site ooit heeft gestaan. Doet zelfs een beetje pijn . Zo ontzettend jammer. Even ter illustratie: Gisteren schreef Marco een nietszeggend stukje over Winterberg. Ik roem zijn schrijfstijl vanwege zijn enthousiaste manier maar feitelijk was het niets meer dan een aaneengesloten reclameblok! Niks nieuws vermeld en dat terwijl de Ski-karoussel al jaren volop in beweging is! Ook voor komende winter weer volop veranderingen. Mijn excuses voor deze bijdrage maak ik omdat ik als trouwe lezer/reageerder loyaal ben aan een aantal visies waarvoor deze site staat of moet ik zeggen stond… 🙁 Bij deze: Sorry

   • Jeroen schreef:

    Jammer genoeg een interessant weerbericht op sneeuwhoogte wat eigenlijk hier had moeten staan.

    • Asten (Harmelen) schreef:

     Wat een onzin zeg. Over 5 of 6 weken begint het wintersportseizoen in Oostenrijk. Ondanks de vooruitzichten is de focus op wintersportweer m.i. pas over een week of 2 van nut.

     Ik ga over 8 weken en bijna altijd is de sneeuw die eind oktober/begin november valt onder de 2.000 meter weer verdwenen. Een iets voorzichtigere benadering lijkt me dan ook niet verkeerd. Daarnaast variëren de modellen ook nog veel te veel…

     • Maxski schreef:

      Vindt dat Matthijs en Roy wel een punt hebben. De interactie met de lezers ontbreekt al enige tijd. Het lijkt als of deze site bijzaak is geworden voor Hajo zelf. Ik krijg ook het idee dat er meer en meer mensen wegdrijven van deze site gezien het aantal reacties.

    • Michel schreef:

     Vind ik ook Jeroen, ik ga toch ook wat vaker op sneeuwhoogte kijken!

   • Marco schreef:

    Goede feedback hoor Roy. Was meer een stukje tekst met leuke live foto’s van Peter die ik doorgestuurd kreeg en wil ze dan toch even gauw delen met jullie.

   • Martha schreef:

    Ben het helemaal met je eens Roy, ik lees liever de berichten van Ronaldo en
    Frederic.

   • Bram schreef:

    dank voor je input Roy. onderschrijf dit signaal van harte!

  • David schreef:

   idd je slaat de spijker op zijn kop zelf heb ik ook de voorkeur voor deze site maar kijk de laatste tijd ook meer op sneeuwhoogte

 3. Jannes schreef:

  Er komt ook een weerbericht aan en naarmate het seizoen vordert zal ook de frequentie van berichten opgeschroefd worden… Goed van alle feedback. Altijd fijn om te weten dat mensen staan te popelen om een weerbericht 🙂

 4. Ronski schreef:

  Ik kijk wel uit Hajo, zwemmen heb ik in de zomer al een hekel aan, alleen als het echt te bloody hot is dus mij krijg je niet mee dat kannaal in.
  Enne ………….. neem posts van Mathijs, Roy , Jeroen wel serieus, Ik ga nog niet zover maar ze geven een signaal af.

  • Hajo schreef:

   Signalen komen altijd aan. Heeft altijd een effect. Verder zijn we vooral onszelf hier. Ik denk dat we melden wat echt interessant is om te melden. Een “weerfreak” ben ik nooit geweest. Ik wil de thema’s die me fascineren binnen een bepaalde bandbreedte hier ook kwijt kunnen. Het heeft iedereen altijd vrij gestaan op welke site dan ook te kijken. De namen van die sites mogen ook gewoon worden genoemd… er is hier geen censuur. Fijne dag allemaal. Enne zoethoudertje? ja daar specialiseren we hier in. In feite zijn alle weerberichten zoethoudertjes. Uiteindelijk willen we gewoon skiën en/of schaatsen 😉

 5. Eric | schreef:

  Wellicht dan maar een video….het wintersportseizoen is toch echt begonnen…..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.