Schermafdruk 2017-01-18 14.11.03

Vorig jaar was Bob de Jong de gelukkige. Zie de video onderaan dit bericht. Dit jaar kun jij het zijn. Want…

Ben je een goede skiër die ervan droomt om eens met een pro-freerider verse tracks te skien in het freeridersmekka Les Menuires in Les 3 Vallées stuur dan een e-mail naar kevinguri AT wintersportweerman.nl.

Vertel in je mail over je skill en illustreer dat met foto en zo mogelijk video. Uiteindelijk kiezen wij de kandidaat die samen met Poederbaas kampioen freeride Roderik Sillevis en wintersportweerman Hajo Smit dit avontuur in Les Menuires zullen aangaan. Alles wordt vastgelegd door professionele cameramensen. De freeride-video kun je dan afstrepen van je bucketlist.

We roepen zowel vrouwelijke als mannelijke skiërs op zich aan te melden. Snowboarders kunnen het ook proberen. De data van de opnames zijn nog niet vastgesteld. is afhankelijk van het weer. We mikken op maart 2017.

Hieronder nog de video met Bob de Jong!

We zien je aanmelding graag komen!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.