Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

In het pareltje van Salzburgerland vandaag volop verse sneeuw.

check ook eens

11 Reacties

 1. MichelvdB schreef:

  @ronaldo: Obertauern is echt fantastisch om te skien! Zijn er drie keer geweest in 2010,2011 en 2012. De jaren ervoor zaten we overigens in Alpenkrone (Filzmoos). We zaten in Obertauern in Hotel Austria aan de Edelweissbahn….geweldige locatie! Obertauern staat er inderdaad bekend om dat het er flink kan waaien. Mocht het zo slecht blijven…..inderdaad lekker naar Obertauern rijden….daar kan praktisch altijd geskied worden!

 2. Joe schreef:

  Vanaf 15/03 zitten wij er voor het 9de jaar op rij ook. Ik blijf er graag terugkomen, een leuke plaats, sneeuwzeker en tamelijk wat uitwijkmogelijkheden naar Grosseck, Fanningberg en Katschberg.

 3. Ewald schreef:

  Weermannen, is het mogelijk om morgen (of vanavond) een overzichtsplaatje te posten met de gevallen neerslaghoeveelheden?

  Of kan eventueel aangegeven worden waar je dat kan vinden?

 4. Frank schreef:

  Zit nu ook in obertauern maar volop verse sneeuw?? Boven was het in de ochtend meer sneeuwregen, onder regen, niet hard maar wel vies. Smiddags daalde de sneeuwgrens maar als er 1 a 2 cm gevallen is boven in dan is het veel. Smiddags werd de sneeuw slecht. Kim hier nu voor 5e jaar opvolgend maar heb nog niet zulk weer hier meegemaakt in februari of begin maart.

 5. Filzmooser schreef:

  Mooi stukkie Ronaldo……

 6. Marc schreef:

  Rookverbod geldt per 1-1-2018 voor de horeca in Oostenrijk.

  • EKlop schreef:

   Staat dit vast? Want rook regelgeving is in Oostenrijk vaker wel/niet geweest dan definitief. Overigens rook ik op wintersport regelmatig (een bier drink roker) en kan ik me er verder niet aan storen. 10 jaar terug rookte iedereen overal, dus ach, dat jaar langer overleven we wel.
   Overigens vind ik het laatste dagen goed gaan in de reacties, fijne sfeer. Top dus

 7. Jan schreef:

  Stoer hoor, regen en geen zicht. Niet mijn ding om dan te gaan skien.

 8. Frank schreef:

  Jan ……je kunt inderdaad ook binnen blijven…
  sneeuw blijft nu ook on dorp (obertauern)weer liggen hoop wel op koude nacht anders zijn de pistes morgen onderin nog pap. Dat rookverbod wordt echt tijd hier. Alles stinkt naar rook en dan heb ik het nog niet eens over de gezondheidsrisico’s

 9. Michel schreef:

  Volgens mij valt het allemaal erg tegen wat er vrijdag gaat vallen in de regio Filzmoos / Obertauern

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.