Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

In het oog van de Orkaan

check ook eens

2 Reacties

  1. Daniel schreef:

    Leuk stukje met bizarre fotos!
    De hamvraag is echter natuurlijk: hoe zijn winters na El Nino–>La Nina?
    Dat natte voorjaar wordt trouwens door het knmi tegengesproken. Die meten denk ik alleen in @hajo z’n achtertuin ;-). Het was ook wel erg plaatselijk.

  2. Joke,riederalp schreef:

    http://www.ad.nl/bizar/bijzondere-wolk-gespot-echt-of-niet~a65db715/ Ik neem aan dat het nep is maar het blijft bijzonder!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.