Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Hurricane Arthur ideaal surfweer en wij surfen allemaal de oranje golf!

check ook eens

11 Reacties

 1. Paul A. Club1989 schreef:

  Antwoord huiskamervraag: ja.
  Ondanks een scheel kijkende koppijn en 2 grote omeletten durf ik dit te gokken.
  Maar ik hoop het niet. Je hebt er net niks aan.
  Fijne dag allemaal…..ik ga 100% hangen.

 2. paco37 schreef:

  En dan te bedenken dat ze daar trots zijn op wat ze tegen nederland hebben neergezet????
  10 man hangen voor het doel???? anti voetbal waarbij ze terecht naar huis kunnen.
  ik surf op de oranje golf mee en dat zeker nog voor een week.

 3. Spyfromthesky schreef:

  Hoewel de titel van dit bericht veel met wind te maken heeft, is de maand juni gemiddeld een maand met zeer weinig wind. Het is tot nu duidelijk een maand met groot verschil van minder wind t.o.v. de andere maanden.

  Ook juli heeft nog niet veel wind opgeleverd. De frisse koude nachten van begin juli hebben plaatsgemaakt voor wat zwoelere nachten.

  Een lichte vorm van een skandi-Europees hoog lijkt zich te ontwikkelen. Maar aan de randen daarvan wat laagjes. Kortom, op termijn mogelijk wel lekkere temperaturen, maar geen hoogzomer.

  De dauwtemperaturen zullen mogelijk over twee weken zijn hoogte punt hebben bereikt op de noordpool. Dan gaan we eens bezien of motor vanaf langzame afkoeling vanaf 21-07-2014 al plaats zal vinden op de noordpool.

  Spyfromthesky

 4. Spyfromthesky schreef:

  Op de huiskamervraag. Het lijkt er wel op wat Hajo aangeeft voor de zomer. Ik moet toegeven dat juli mij tot op heden is meegevallen.

  Spyfromthesky

 5. Mooi bericht weer Hajo ! 🙂

  Tsja… onze Rode Duivels hadden het tegen Argentinië ook niet bepaald makkelijk; al snel een tegengoal en daarna bleven ze met 10 spelers als een blok voor de goal “hangen”. Over anti voetbal gesproken zeg ! Je zag en merkte heel goed aan de Argentijnen dat de schrik er goed inzat, schrik om tegen België met zware verliescijfers de boot in te gaan. En dat zat er zeker in ware het niet dat Argentinië met 11 doelmannen i.p.v. 1 keeper op het veld stond.
  Maar goed, de Belgen hebben een mooie prestatie neergezet maar met een niveau zoals dat van gisteren is het maar beter dat ze nu reeds huiswaarts keren.
  Tot zover de massa WK hysterie !

 6. Joost Amsterdam schreef:

  @ Kirsten,
  De Rode Duivels gaan het in de komende toernooien absoluut maken. Zij hebben zo’n sterk en jong team die kunnen nog zeker een jaar of 6 mee. Nederland zal het nu moeten doen. De generatie Robben en van Persie zit nu op hun top. Daarna kan Nederland het wel eens een stuk lastiger krijgen. Maar ja voetbal is soms net zo onvoorspelbaar als wat er voorspelt wordt over ons klimaat.
  groeten Joost Amsterdam

 7. Frans schreef:

  Ronaldo had je typhoon Neoguri al in de gaten? Lijkt er nu op dat hij morgen categorie 5 wordt, zelfde als Haiyan vorig jaar!

 8. MikeZaandam schreef:

  Net noodweer op de camping in luxemburg Vianden. Wat een wind, regen en hagel. Deel van de voortent stuk gewaaid en bomen met wortel en al de grond uit. Maar wij zijn gelukkig nog heel 😉

 9. Frans schreef:

  Mooi @ Ronaldo! En Hajo schiet me net te binnen, je vrouw blijft zowiezo langer weg, mochten we in de ongelukkige situatie belanden dat we het niet redden woensdag spelen we de troostfinale zaterdag. Maar ik heb wel vertrouwen en zin in de finale!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.