Klik en weer een schilderijtje was het vanochtend op de Penningberg boven Hopfgarten im Brixental. Deze dag is volgeboekt bij me met tandemvluchten en ik vlieg zo al de deur uit. Iets te laat opgestaan vandaag. Weinig analyse dus. Ik kijk vanmiddag naar jullie reacties en spring er dan nog even in.

Hier mijn nieuwe stek op de Penningberg voor een maand of maximaal 2 tot ik wat nieuws heb. Zie voor info: ferienwohnungen-brixental.at.

En hier de huidige situatie van de dalafdaling.

En hier een doorkijkje naar Westendorf. Ja op de toppen heeft het heel mooi gesneeuwd.

En hierboven het nieuwste ensemble voor de Lage Landen. Een verrassend koude run dus.

Het is het Scandihoogscenario waarover we al veel hebben gespeculeerd. Zou het dan toch nog even? Als voorproef op 2021?

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

43 reacties

Gesloten voor reacties.