Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Hoor en zie de Alternatieve Elfstedentocht in Kärnten nu live op WSWM.nl

check ook eens

9 Reacties

 1. Harm schreef:

  Mooi werk. Maatje van mij heeft hem afgelopen vrijdag in een respectabele 9 uur en 44 minuten geschaatst, als recreant..

 2. Bram schreef:

  76e in 8.22 uur afgelopen vrijdag 25 januari jl.

 3. MierenN--ker schreef:

  Dit jaar de 200km voltooid in 7:50 en was daarmee 54e. Hierbij moet gezegd dat ik dit alleen kan met aangevers die mij van eten en drinken voorzien in door mijzef voorgeprepareerde tasjes. Net geland in de natte sneeuw op Airport Rotterdam.

  • MierenN--ker schreef:

   Oh en dit was gister, de tweede dinsdag dus

  • Bram schreef:

   knappe tijd MierenN–ker!

  • Hajo schreef:

   Jammer dat we elkaar gemist hebben. Denk niet dat ik je had kunnen volgen. Als ik nu eens goed train… wie weet kan ik volgend jaar met je mee… als Bram ook nog wat traint kunnen we als drietal!

   • MierenN--ker schreef:

    Dat zou wat zijn Hajo en Bram!
    Ik denk dat een winter langlaufen en een zomer mountainbiken een perfecte voorbereiding is 🙂 Jammer dat er geen adem is voor een goed gesprek tijdens zo’n tocht anders zouden het een paar interessante uren zijn. PS heb je nog met weissensee voorzitter Toine Doreleijers contact gehad over daar heengaan als Wintersportweerman?

 4. Eddy Breed schreef:

  Vandaag gereden, 8hr47m

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.