Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Hoog Katharina houdt Europa een volle week droog

check ook eens

7 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555322073.jpeg[/img]
  Al best veel paasvakantiegangers uit duitsland en belgie. De lift in het dorp Bettmeralp voor de allerkleinste kan nog gewoon open.

 2. Filzmooser schreef:

  Dag winter hello summer….

 3. Jurrian schreef:

  Wordt denk ik zomer skiën in ischgl en Galtür komend weekend:)

  • Petra schreef:

   Vrijdag 26 april naar Ischgl voor de laatste paar dagen van het skiseizoen. Vorig jaar helaas moeten missen, een paar keer geweest en altijd koud weer gehad. Nu hopen op een heerlijk zonnetje en net zoals met de voorjaarsvakantie toen wij in in Schladming waren.

 4. Hans schreef:

  Vanaf 2e Paasdag….. daaaaag zomer…….. welkom herfst 😉

  • Mark (Breda) schreef:

   Lekker!!! Een bak regen kunnen we goed gebruiken. In Parijs momenteel ook overigens. 🙁

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Zat ook al in eerdere runs.. die regen vanaf/net na 2e Paasdag. Van mij mag het stront van de dijk regenen maar voircde vakantievierders zou het prettig zijn als het volgende week bij max 1 dag regen blijft.
   Maar even een lekkere 10/20 mm zou wel prettig zijn voor de natuur. Gelukkig is er de afgelopen maanden 20/30 cm neerslag gevallen bij vrijwel geen/lage verdamping…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.