Betoverend mooi!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Hogedrukweer wat de klok slaat en krijgen we de zonsverduistering toch te zien?

check ook eens

11 Reacties

 1. erika schreef:

  Mooi bericht! Hopelijk gaat de sneeuwval volgende week meevallen, want ik zie uit naar een week bikini-ski in het Oetztal..:-).

 2. Willem schreef:

  Ronaldo, hoe kan het dat er over het algemeen meer berichten op internet staan dat we geen zonsverduistering kunnen zien. Kans piepklein zegt men. Als ik die kaart van jou zie dan denk ik juist een grote kans… Spannend hoor!

  • Ronaldo schreef:

   Ik begrijp jouw vraag en bezorgdheid wel Willem.
   De berekeningen zoals ik die beschreven heb zijn van het Amerikaanse model GFS van deze ochtend. De ECMWF is veel negatiever. Daar komt de bewolking in de nacht reeds overschuiven. Bewolking is en blijft, net als neerslag, een moeilijke parameter. Ik duim voor de GFS, maar ECMWF is vrij consistent met meer bewolking. Wel typerend overigens met een luchtdruk van 1025 HPA!.

 3. Filzmooser schreef:

  Ik zit er in ieder geval klaar voor, blijft toch wel iets aparts een zonsverduistering.

 4. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Wij wachten ook in spanning af , eclipsbrilletje ligt al klaar ! 🙂

 5. Wessel schreef:

  http://www.tt.com/panorama/unfall/9780527-91/tscheche-starb-nach-sturz-auf-schwarzer-piste-in-mayrhofen.csp

  Tsjech sterft op de Harakiri piste in Mayrhofen. Het blijkt maar weer, levensgevaarlijke piste! Hij viel, en tijdens zijn val gleed hij tegen zo’n groot hek om lawines tegen te gaan. Voor de ogen van zijn dochter, heftig. Hajo had er ook wat foto’s over geplaatst op Facebook.

 6. Wat een verschil vandaag tegenover gisteren, toen nog volop zon en strakblauwe lucht bij +15°C, vandaag grijze soep, strakke Noordenwind en amper 10°C. Op zich maar vijf graden verschil maar door de Noordenwind voelde het veel kouder aan.
  Zag ik gisteren nog een dame in bain-de-soleil en teenslippers langsheen de Scheldedijk rijden, vandaag waren het dikke jassen, handschoenen en mutsen. 🙂
  Nee, we zijn nog niet aan de zomer begonnen hoor.

  Hopelijk klaart het overmorgen een beetje uit zodat we v/d zonsverduistering kunnen genieten.

 7. Bram schreef:

  Op uitnodiging van Corendon en wintersportweerman naar bulgarije geweest de afgelopen dagen, een unieke ervaring in een zeer “bijzonder” land.. Lees mijn reisverslag! ….
  Klik hier — > http://getinteraction.com/eerste-commerciele-vlucht-corendon-een-feit-en-getinteraction-was-erbij-bulgarije/

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.