Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Hoge druk blijft dichtbij; zondag wellicht een opfrisser!

check ook eens

5 Reacties

 1. Daniel schreef:

  “Geweldige condities” was niet echt de term die ik vandaag in mijn hoofd had hoor…. Veel en veel te warm, zelfs op 2700 zeer zachte sneeuw.
  Er is absoluut iets moois van deze dagen te maken (vroeg omhoog, met de zon mee skieen, op tijd Erdinger), maar voor geweldige condities moet het toch echt minimaal een graad op 5 kouder zijn.

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Voor Die Tauplitz is 15 tot 20 cm sneeuw nog steeds mogelijk op 15 en 16 maart.
  Het gebied ten oosten van Reith im Alpbachtal kan ook een leuke sneeuwlaag krijgen. Team B(rixen), kom maar op met de foto’s!

 3. lizz schreef:

  @Ronaldo, moeten we ons zorgen gaan maken over de condities in Königsleiten de komende week?

 4. Viking (Harmelen) schreef:

  Bergfex voor Hochkrimml (Zillertal Arena) op 1.250 meter: 18 graden… ongekende temperstuur waar ze zelfs in de zomer vaak niet aan toe komen…. ik geloof mijn ogen niet !

 5. Viking (Harmelen) schreef:

  Bergfex voor Hochkrimml (Zillertal Arena) op 1.250 meter: 18 graden… ongekende temperstuur waar ze zelfs in de zomer vaak niet aan toe komen…. ik geloof mijn ogen niet ! Edit: voor komende dinsdag

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.