Wat een geweldige condities  in Obertauern. Ruud stuurde deze. Vandaag was het wel erg warm in de Alpen en morgen komt er nog zo’n dag bij. Kees en Hajo zijn om 21.30 uur aangekomen in hun Madrisa-appartement van Haus-Stern in het Montafon (zie meteo). Wat een puike website heeft die plek. Ze hebben er lekker de ruimte voor live verslaggeving. Maar hebben ze ook genoeg sneeuw? Morgen weten we meer!

En deze, ook uit Obertauern, is ook puik. Twee weken geleden was ik er zelf ook. Traumhaft. Echt een aanrader. Voor vrijgezellen, newly weds, couples only en ook voor gezinnen met kinderen. Echt een geweldig gebied. Hajo zal snel met een update uit Montafon komen. Veel plezier mannen  😎 .

Vanavond even een quicky van mijn kant. Doordat het hogedrukgebied Ingo dicht in de buurt blijft liggen, wordt de eerder voorspelde dump, in de avondkaarten een beetje gedecimeerd. Jammer. Er staat nu niet meer dan een opfrisser in de kaarten. Sneeuwgrens? Duimen voor 1200 meter mag. We zullen het horen van de bofkonten in Montafon.

Dit is de pluim van de Franse Alpen. Er kriebelt iets op 16 maart op de neerslaglijn. Het is echt niks. Vlug naar de pluim voor de noordkant.

Snotverpielekes. Ook hier zit er niet veel neerslag op. En de EC, GEM en GFS zijn eensgezind. Hoe meer naar het oosten, hoe hoger de neerslagpluim. Dus Obertauern (zie meteo) en Die Tauplitz (zie meteo) zijn de spekkopers. De Franse Alpen, niks, nakkes, nada en Montafon wat poedersuiker wellicht.

En na 19 maart is er vanavond geen pijl op te trekken. Morgen nog genieten van een stralende dag in de Alpen. Die mogen we dus gewoon nog even meepikken. 


Ronaldo

Ronaldo: Geboren in 1968, Amsterdammer maar voornamelijk Purmerender. Trotse vader van Mikey en trotse WSWM weerman. All season freak maar voornamelijk winter. Skiën, fietsen en voetbal. Absolute levensgenieter & traveler! USA & Afrika maar zeker ook verrassend mooi Canada.

5 reacties

Gesloten voor reacties.