Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Hoe zomers wordt het dinsdag nee maandag – welk model wint?

check ook eens

6 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Voor de eerstvolgende sneeuwdump is de naam Julia al genoemd…

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Leo, je bedoelt zeker “…vanaf een uur of twee zal het aanmerkelijk afkoelen”. Opmerkelijk is dit niet. Het zeewater is immers nog koud…

 3. Roy schreef:

  Tjonge hoe bijzonder is dat eigenlijk op 11 mei nog sneeuw tot op 1000 meter? Lopen de koeien daar al niet buiten? Mooie uiteenzetting van de modellen trouwens. Gfs pakt te laag uit voor de Oberrhein. In het gebied van Karlsruhe naar Freiburg zal het hoger uitpakken vermoed ik. 30C wellicht? zal spannend worden.. Meestal zit Wetteronline daar zeer strak op.

 4. Mooi bericht @leo-180 !

  We gaan zien wat eraan komt komende dagen, vandaag alvast veel minder zon dan voorspeld, geen 26°C zoals gezegd maar een flinke 20°C.
  Zolang de IJsheiligen, van 11 t/m 14 mei niet gepasseerd zijn moet je niet veel zomerse toestanden verwachten. http://www.beleven.org/feest/ijsheiligen
  Ik herinner mij heel wat jaren geleden; we gingen medio mei met de tent kamperen te Kleine Brogel (België) en bij het ontwaken was het gras, onze tenten en autoruiten helemaal aangevroren.
  Wil maar zeggen dat het deze periode echt alle kanten op kan. 😉

 5. Frans schreef:

  Goed ingeschat! Hirlam heeft de max temps inderdaad eigenlijk perfect voorspeld!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.